Articole

Aliexpress sărbătorește a 10 aniversare. Reduceri de până la 80%

Foarte curând, 28 martie, Aliexpress va sărbători a zecea aniversare. „Vânzare 328” 2020 în ziua de 10 ani de la Aliexpress. Cupoane, coduri promoționale și un ghid complet de vânzare. Aliexpress sărbătorește a 10 aniversare, de la fondare. El este unul din cele mai populare magazine online, care a pregătit un șir de Reduceri de pînă la 80%, pentru fiecare.

Coronavirus produse pentru protecție

Coronavirus: simptome și prevenire, masuri de protecție, cum ne infectăm, diagnostica, tratament. Cine ne tratează? Coronavirusul este o boală virală acută caracterizată printr-o leziune predominantă a sistemului respirator și a tractului gastro-intestinal. Coronavirusul este o infecție zoonotică de origine.

Accesorii pentru femei de la Aliexpress

Salut tuturor! În această colecție de produse cu Aliexpress, doamnele minunate vor găsi cu siguranță ceva util pentru ele însele. Toate articolele prezentate au un număr mare de recenzii și comenzi.

10 cadouri uimitor de drăguțe pentru 8 martie cu AliExpress

Ce de cadonat mamei, soției, prietenei, colegei de 8 martie?! Este o întrebare ce ne frămintă mereu. Uite aici am pregătit 10 cadouri uimitor de drăguțe pentru 8 martie cu AliExpress, pentru orice gust și dorințe.

Top cele mai bune smartphone-uri cu Aliexpress

Oferim TOP 6 dintre cele mai bune smartphone-uri cu Aliexpress și ieftine telefoane care sunt foarte populare printre cumpărătorii din întreaga lume. De ce exact ei? Cost redus; Performanță excelentă; Design super; Brand recunoscut.

Cadouri pentru cuplu de la AliExpress

Fie că este Ziua Îndrăgostiților, aniversare, dată importantă pentru voi, ziua nunții sau ziua cînd vați cunoscut, În aceaste zile persoanele îndrăgostite își exprimă sentimentele prin dăruirea unei felicitări și a unui cadou!

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților 2020

Ziua Sf. Valentin, sau Ziua Îndrăgostiților, este o sărbătoare care este sărbătorită pe 14 februarie în multe țări ale lumii. În aceasta zi persoane îndrăgostite fie soț/soție, iubită/iubit, persoane care se simpatizează își exprimă sentimentele prin dăruirea unei felicitări și a unui cadou!

Reduceri de Crăciun de la Aliexpress

Aliexpress pe tot parcursul anului se pregătește pentru vânzarea principală a anului de Crăciun și Anul Nou, ceea ce va provoca, fără îndoială, un mare interes în rândul cumpărătorilor. Clienții obișnuiți știu că în fiecare an magazinul organizează diverse vânzări dedicate unei anumite vacanțe. Recuceri mari la Aliexpress de Crăciun si Anul Nou, cadou perfect pentru cei dragi!

Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Cele mai bune oferte de la 3 magazine online.

Am colectat informație despre telefonul Mobil Redmi Note 8 Pro de la Aliexpress, BangGood, GearBest acum îl poți procura de la oricare magazin online pe placul tău.

Black Friday 2019. Cele mai bune oferte de Vinerea Neagră

Vinerea Neagră este din ce în ce mai aproape. Prețuri mici și transport gratuit. Ce ar putea fi mai bun pentru adevărații cunoscători ai gadgeturilor moderne? Grăbește-te.

Accesorii pentru Bucătărie de la Banggood

Pe Banggood găsiți o gamă ultra-variată de produse direct din China la prețuri fără egal. Transport gratuit în România. Majoritatea produselor sunt livrate din depozitele EU. Aici găsiți accesorii pentru bucătărie foarte utile zi de zi.

Top 5 produse pentru bebeluși Aliexpress

Aici găsești, Top 5 produse pentru bebeluși de la Aliexpress. Cind vine pe lume un copilaș nici nu îți imaginezi că ai nevoie de toate aceste lucruri. Sunt comode și necesare. Plapumă pentru copii - moale, material bumbac, culori la alegere și este comodă atît în casă cît și dacă mergeți la plimbare. Uscător de sticle pentru copii - este foarte comod, sticluța nu intră în contact cu alte obiecte, ai spalat și ai pus la uscat pe ustensilul acesta, comod. Plasă contra țânțari pe cărucior - este un moment tot important cînd copilul doarme în aer liber și nici o insectă nu-l deranjează. Geantă cărucior - super comodă, încăpătoare. Încuietoare magnetică pentru copii - problemă majora cînd copilul începe să deschidă dulapurile iar aceasta invenție te ajută să-i oferi siguranță copilului tău.© Cumpăraţi.ro 2020