Top 5 produse pentru bebeluși Aliexpress

Aici găsești, Top 5 produse pentru bebeluși de la Aliexpress. Cind vine pe lume un copilaș nici nu îți imaginezi că ai nevoie de toate aceste lucruri. Sunt comode și necesare. Plapumă pentru copii - moale, material bumbac, culori la alegere și este comodă atît în casă cît și dacă mergeți la plimbare. Uscător de sticle pentru copii - este foarte comod, sticluța nu intră în contact cu alte obiecte, ai spalat și ai pus la uscat pe ustensilul acesta, comod. Plasă contra țânțari pe cărucior - este un moment tot important cînd copilul doarme în aer liber și nici o insectă nu-l deranjează. Geantă cărucior - super comodă, încăpătoare. Încuietoare magnetică pentru copii - problemă majora cînd copilul începe să deschidă dulapurile iar aceasta invenție te ajută să-i oferi siguranță copilului tău.

 

 

Încuietoare magnetică pentru copii

10 încuietori, 2 chei, un set de încuietori magnetice pentru siguranța copilului, protecție pentru copii, pentru un dulap, ușă, sertar, dulap, totul pentru siguranța copiilor dvs. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Geantă pentru cărucior

Geantă mare pentru scutec Colorland, organizator, mămici și copii - TROLLER. Geantă de mână  rezistentă, comodă și încăpătoate. Perfectă pentru ieșirile cu copii. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Plasă contra țânțari pe cărucior

Pram - cărucior, plasă de protecție împotriva insectelor,  condiții de siguranță pentru copii coș. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Plapumă pentru copii

Doar o plapumă drăguță pentru bebeluș, este formată din două straturi pentru bebeluși comodă, moale și călduroasă.  Plic pentru cărucioare, înveliș pentru nou-născuți, lenjerie de pat pentru copii, pătură. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Uscător de sticle pentru copii

3 stiluri Sticlă pentru hrănire detașabilă. Sticla pentru bebeluși, Uscător pentru biberoane , Sticlă pentru curățare, Uscare pentru depozitare, Uscător de rafturi, Sfârc pentru hrănire, Suport pentru cană. 

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020