Top 4 cele mai bune și vândute produse de pe Gearbest

Gearbest este un site chinezesc, ce s-a impus pe piață tot mai mult în ultimul timp. Prețul produselor de pe acest site este destul de mic iar reducerile sunt tot mai dese și spre deosebire de alte site-uri, sunt reale. Am făcut o mica listă pe care o vom actualiza odata cu trecerea timpului cu cele mai vândute și cele mai bune produse de pe site-ul gearbest.com.

Cablu de încărcare

Multiple USB-8Pin + Micro USB + USB-C 3.1 Cablu de încărcare. Foarte comod, este utilizat la orice telefon mobil. Este universal, la un preț foarte mic. Sunt disponibile două culori albastru și roșu. 

  CUMPĂRAȚI ACUM

 

Xiaomi Roidmi 2S

Xiaomi Roidmi 2S este un încărcător auto pentru telefon, cu bluetooth. Funcția de bluetooth nu este pentru a urmări cât de repede încarcă acest încărcător ci pentru a emite semnal audio la radio-ul, autoturismului direct din telefon. Cu alte cuvinte Xiaomi Roidmi 2S recepționează muzica prin bluetooth de la telefon și o transmite mai departe, către radio-ul autoturismului prin semnal radio. Încărcătorul are o putere de 2,4 A și poate încărca atât telefoanele obișnuite cât și pe cele cu fast charging.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Media player 

A95X R2 TV Box  este un media player ce poate să transforme televizorul normal într-unul smart. Dispozitivul are sistemul de operare Android 7.1. Dispozitivul poate rula tot felul de formate video, până la 4K, atât de pe internet cât și din memoria internă. TV BOX-ul este echipat cu un procesor Quad Core, ARM Cortex-A53, o memorie ram de 2 GB și o memorie rom de 16 GB, ce se poate extinde cu ajutorul dispozitivelor de stocare externe. Conexiunea la rețea se poate efectua atât prin wi-fi cât și prin mufa ehernet. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Brățară de fitness

Brățară de fitness, Xiaomi Mi Band 2. Mi Band 2 este una dintre cele mai bune și mai vândute brățări de fitness la ora actuala. Deși prețul acesteia este destul de mic, brățara este de o calitate foarte înaltă iar plasticul din care este concepută, o face foarte rezistentă. Chiar dacă producatorul nu asigură rezistență la apa adâncă, rezistă la apă și chiar la înghet. Există un număr mare de videoclipuri pe internet în care Mi Band 2 este supusă la teste extreme pe care le trece cu brio. Dimensiunile acesteea sunt foarte reduse, fiind ușor de purtat și fiind astfel compatibilă cu toate ținutele. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 © Cumpăraţi.ro 2020