9 Super Costume de Baie de pe Aliexpress

Am facut o selecție de costume de baie de pe Aliexpress.com și am ales (doar) 9 dintre cele mai vândute care evident au cele mai bune feedback-uri cu poze reale. Daca ești la început cu shopping-ul de pe Aliexpress să ști că e foooarte important să iei în considerare numărul de comenzi și mai ales opinia cumpărătorilor .

 

Model retro, totuși actual – cu 16 culori disponibile

Pare a fi cel mai vandut costum de baie în doua piese de pe Aliexpress. Are peste 5000 de comenzi și peste 4000 de persoane au lasat feedback. Asta înseamna ca e foarte ușor sa îți faci o parere atât despre calitate cât și de cum arată în realitate având foarte multe recenzii, cu poze reale. Cu toate ca are foarte multe comenzi, din Moldova sunt foarte puține deci, daca iși place și ți se potrivește ia-l cu încredere și nu vei găsi multe la fel pe plajă sau la piscina.

CUMPĂR ACUM

Mic, simplu și sexy

La fel ca și primul din listă și modelul ăsta mic și sexy are tot mii de comenzi si mii de feedbacks (recenzii) cu o nota foarte bună de 4,7 din 5. Excelent! Iar magazinul e de peste 3 ani pe piață cu un rating impresionant de 98,2%…….chiar nu ai cum să dai greș cu el. Îți place? Ia-l acum, nu mai aștepta!

20 de variante, foarte diferite

Cel mai variat model de costum de baie. Are 20 de variante foarte diferite. Aș putea spune că sunt 20 de modele diferite de costume de baie, din care sa alegi. Nu prea ai cum sa nu îți gasești măcar unul sa îți placă! 

CUMPĂR ACUM

Model retro/vintage – ieftin

Frumos? Da, foarte frumos! Ieftin? …parcă și prea ieftin, fiind aproape la jumătate din prețul mediu de pe piață. Dar asta e Aliexpress, plin de surprize plăcute, mai ales cand vine vorba de prețuri. Sunt sigur ca modelul ăsta îl găsim la noi la triplu preț față de cât este pe Ali. Are mii de comenzi si mii de recenzii, din care foarte multe cu poze, dar si 4 marimi disponibile. 

CUMPĂR ACUM

Design sexy-brazilian

Deci designul este brazilian, nu neaparat modelul (forma, croiul). Mie personal imi place, mi se pare “cuminte” si frumos ca si combinație de culori. Are doua combinații culoristice disponibile si 4 marimi. Prețul este decent. La fel ca și celelalte costume de baie și acesta are mii de comenzi dar și foooarte multe recenzii cu poze reale.

CUMPĂR ACUM

Super sexy și super ieftin – 11 culori

Cel mai ieftin. Pun prețul pe baza faptului ca e foarte vândut fiindcă altfel nu se justifică. Produsul pare a fi de foarte bună calitate, are doua piese și mai e și reglabil cu ajutorul șiretului atât de la sutien ca și de la partea de slip. Este foarte comod si iți poți procura citeva modele de culori diferite. Garantat vei fi cea mai cool pe plajă. 

CUMPĂR ACUM

Model brazilian în 23 de culori

Da! 23 de culori disponibile si cateva modele. Peste 2000 de comenzi și aproape 1000 recenzii din care multe cu poze ne spune ceva serios de produsul acesta. Prețul variază foarte puțin între model și culoare, e potrivit atât pentru plajă cât și pentru piscină. Primul lucru ce l-am observat la acest produs (pe langă modelul din prezentare) este calitatea materialului. Iar din croi aș zice că este un costum de baie pentru fetele/femeile cu forme. 

CUMPĂR ACUM

Sexy și obraznic – pentru piscină

Cred că cel mai potrivit loc pentru a prezenta acest model, este o piscină! Deși l-aș vedea fara nici o problemă și pe plajă. Dantela îl face și mai sexy! Ai vazut prețul?! La cum arată nu se poate sa fie atât de ieftin…wow! 

CUMPĂR ACUM

Model reglabil în 3 variante și culori

Un model decent și sexy în același timp. Reglabil atât la sutien cât și la partea de slip. Bun pentru o plajă mai largă de doamne si domnisoare. Aș putea zice că e plăcut chiar atrăgător pentru mai multe tipuri și modele de corp. Are 3 variante de culori si 4 marimi disponibile iar recenziile spun ca e foarte ok si clientele sunt foarte mulțumite. 

CUMPĂR ACUM