Reduceri de Crăciun de la Aliexpress

Aliexpress pe tot parcursul anului se pregătește pentru vânzarea principală a anului de Crăciun și Anul Nou, ceea ce va provoca, fără îndoială, un mare interes în rândul cumpărătorilor. Clienții obișnuiți știu că în fiecare an magazinul organizează diverse vânzări dedicate unei anumite vacanțe. Recuceri mari la Aliexpress de Crăciun si Anul Nou, cadou perfect pentru cei dragi!

Este deja o tradiție de a vinde diverse mărfuri la reduceri. Reducerile de Revelion promit să fie plăcute și mari pentru diverse grupuri de mărfuri. Dacă anul trecut reducerile au fost de 30–40%, atunci în 2019 vânzătorii de Aliexpress promit reduceri la produsele de iarnă de până la 50–60%. Acesta este un motiv bun pentru a vizita un magazin online, a studia catalogul de mărfuri și a decide ce trebuie să cumpărați.


Oglindă retrovizoare auto cu cameră

Ecran LCD de 4,3 inch, înregistrare video mai mare, vedere retrovizoare mai intuitivă, mai favorabilă siguranței rutiere. Înregistrările videoclipurilor HD în modul 1080P. Obiectivul cu unghi larg al camerei frontale poate înregistra video HD clar. Video și audio sunt înregistrate automat într-o buclă nesfârșită și stocate pe un card de memorie. Înregistrați accidente, călătorii scenice, momente neașteptate sau orice videoclip video demn social. CUMPĂRAȚI Oglindă retrovizoare auto cu cameră in magazinul Aliexpress!

CUMPĂRAȚI ACUM


Dronă quadrocopter X RTF Pro cu camera HD cu unghi larg

Cu mânere pliante, de dimensiuni mici, ușor de transportat. Funcția de menținere la altitudine mare asigură zborul stabil. Cu funcția Wi-Fi, APP, un sistem APK poate fi conectat pentru a realiza fotografii, videoclipuri, transmisie în timp real prin imaginea camerei telefonului. 2 camere pot fi selectate.

Cu o cameră cu unghi larg 2.0MP 720P oferă o gamă largă de fotografii și video de înaltă definiție. Cu modul fără cap, nu este necesară ajustarea poziției aeronavei înainte de zbor.

CUMPĂRAȚI ACUM


Ceas de mână bărbați CURREN cu o curea de piele

Ceas de mână bărbați CURREN cu o curea de piele

Ceas multifuncțional. Toate săgețile funcționează bine. Acest ceas are o funcție de cronometru. Ceasul de mână pentru bărbați Curren este rezistent la apă și poate rezista la presiune de până la 3 bar. Puteți să vă spălați mâinile cu el, (dar nu în apă caldă sau rece), dar nu puteți face duș, să înotați și așa mai departe. Ceas de mână pentru bărbați cu curea din piele naturală de la Aliexpres, la un preț avantajos de Crăciun.

CUMPĂRAȚI ACUM

Xiaomi Mi 4 nou, marca originală

Xiaomi Mi 4 nou, marca originală

Ecran AMOLED de 0,95 ". Ecran color cu sticlă temperată anti-amprentă 2.5D.

Ecran tactil mai neted și simplificat, suportă modul de ajustare a luminozității.Cu Ceasul Xiomi Mi 4, poți să Urmărești activitățile, Număra pașii, Distanța, Caloriile arse pe timpul zilei. Suport cu 6 moduri de operare. Xiomi Mi 4, cadoul perfect de Crăciun.

CUMPĂRAȚI ACUM


Încărcător portabil Poverbank 10000mAh USB dual

Power Bank are două standarde standard de capacitate, unul este capacitatea bateriei, unul este capacitatea nominală. O bancă de putere de 10000 mAh, desemnată ca o capacitate de bază de 10000 mAh / 3.7 V, va fi transformată într-o capacitate nominală de 6500 mAh / 5 V. În plus, rata de conversie a întregii industrii a energiei mobile se situează în general între 60% și 70%. Vă rugăm să rețineți. Încărcător portabil Poverbank de la Aliexpress.

CUMPĂRAȚI ACUM


Șurubelniță electrică de foraj fără fir

Șurubelniță de la celebrul brand Deko. Are funcționalitate standard: iluminarea zonei de lucru, revers, 2 viteze, clichet, nivel de încărcare, baterie litiu, dar deja la 10.8V 1300 mAh. Cuplul este de 25 N.m, viteza de rotație a arborelui este de 1500 rpm.

Vânzătorul oferă mai multe opțiuni de livrare: Șurubelniță, o baterie, încărcător, manual și cutie Șurubelniță, două baterii, încărcător, manual și cutie O șurubelniță, două baterii, un încărcător, un set de biți și o carcasă din plastic.

CUMPĂRAȚI ACUM


Versiunea globală UMIDIGI F2 Android 10 pre-vânzare

În gama de modele UMIDIGI există un smartphone nou numit F2. De remarcat: un ecran mare, o baterie puternică, un scanner de amprente laterale și o cameră quad pe spate. Și compania declară că noul produs va fi livrat cu Android 10 „din cutie”. Avantajele noilor articole includ o baterie de 5150 mAh, suport pentru încărcare rapidă de 18 wați și un cip NFC.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020