Produse pentu casă de la Aliexpress

Produse pentu casă de la Aliexpress. Gamă variată de produse pentru casă de la Ali la prețuri ieftine. Casa în care noi ne simțim mai confortabil, are nevoie de un decor și de diverse produse cum ar fi: Coș de rufe - stital, cu print deosebit va decora baia perfect, Clemă pentru Saltea - ai obosit sa aranjezi salteaua de fiece dată cînd te miști, uite aici clemele vin în ajutor, Set de fețe de pernă - un decor perfect pentru dormitor, Perie pentru curățarea grătarului - aceasta te va ajuta rapid să-l cureți fără mari eforturi, Ambalator de buzunar - mereu la îndemîna iar produsele tale mereu sunt protejate. Toate aceste produse dar și altele le găsiți la Aliexpess la un preț convenabil și calitate garantată.

 

 

Coș de rufe

Coș de rufe din poliester spațios și foarte elegant. Convenabil pentru a stoca atunci când este pliat. Coș de rufe pliabil impermeabil cu mânere pentru depozitare. Organizator în baie pentru depozitare pepinieră, coș de rufe murdare. 

  CUMPĂRAȚI ACUM

 

Topper pentru saltele impermeabil

 
MECEROCK, O carcasă rezistentă din poliester cu bandă elastică protejează salteaua de umiditate. Potrivit pentru saltele de până la 30 cm.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Set de fețe de pernă

Set de fețe de pernă microfibră pentru el și pentru ea. Dimensiuni - 50 × 75 cm și 50 × 90 cm.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Perie pentru curățarea grătarului

Răzuitor bilateral cu perie pentru curățarea ușoară a unui grătrar.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ambalator de buzunar

Instrument de buzunar pentru etanșarea pachetelor. Va ajuta la păstrarea prospețimii produselor. Alimentat cu două baterii AA.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Clemă pentru  Saltea 

Clemă pentru  Saltea de fixare a cearceafului Elastic.  Elemente de fixare cu pânză antiderapantă albă și neagră. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 © Cumpăraţi.ro 2020