Produse Pentru Copii de la Aliexpress

Aliexpress este una dintre platformele de shopping online cu prețuri mici și foarte mici, dar cu produse, de cele mai multe ori, de o calitate înaltă. Astăzi am făcut un post în care am enumerat un șir de produse necesare pentru copii. Sut utile, arată bine și cel mai important calitatea lor este super bună.

Colanți pentru copii

Alege colanți pentru copii și bebeluși confecționați 100% din bumbac de calitate, toamnă/primăvară de la 0 pina la 6 ani. Acest produs de la aliexpres este potrivit pentru a fi purtat pe dedesubtul hainelor în sezonul rece sau ca atare în sezonul cald. Ideali pentru copilașul tău, îi oferă un confort optim și un plus de căldură. Fiind elastici, aceștia asigură libertatea de mișcare a micuțului tău. Colantii din bumbac reprezintă alegerea perfectă atât pentru sănătatea copilului tău, cât și pentru bugetul familiei tale. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Bandă/cerc pentru păr

 

Vrei ceva deosebit pentru copilașul tau, uite aici îți propun bandă/cerc pentru păr. Este în cîteva culori, lucios și are două modele cu inimioare sau steluțe. Sunt de ajutor atunci cind nu mai ai indei la coafat sau nu ai mult timp azi pentru aceasta. O poți purta in fiecare zi sau la o serbare. Copilașul tău va sclipi! 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Headband pentru bebeluși

Descoperă cele mai noi tendințe în modă de la Aliexpress! Caciulițe/bandă – headband pentru bebeluși, care astăzi sunt foarte actuale plus arată super. Le puteți pune copiilor fie la blugi sau rochițe. Sunt foarte comode, calitate buna, din bumbac. La alegere vă oferim 18 culori difetite. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Șosete din bumbac

Șosete moi și pufoase din bumbac pentru fetițe și băiței. Șosete călduroase, anti-alunecare pentru bebeluși. Modele elegande și disponibile sunt cîteva culori. Cumpără online șosete pentru copii vesele si colorate de la Aliexpress. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Suzetă – termometru 

Toți cunosc cît este de complicat să verifici temperatura la bebeluș. Uite aici o modalitate foarte ușoară. Dragelor mămici gata cu chinul și nevoia dea ține copilașul nemișcat pînă vezi temperatura corpului. Aici îți propun Suzeta – termomentru, este foarte simplu, cît timp copilul se joacă/doarme poti fi la curent cu starea lui. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Oală pentru copii

Oală pentru copii, atît pentru fetițe cît și pentru băiței. Are două culori, are speteaza înaltă, scăunelul este comod, partea din mijloc se scoate și este ușor de spălat. Pentru copii este foarte important, deoarece ei trec de la scutece la oală. Iar ea trebuie să fi comodă, colorată ca copilului să-i fie interesant. 

  CUMPĂRAȚI ACUM

 

Pălărie din silicon pentru duș copii

Pălărie din silicon moale pentru spălarea părului, protecție pentru copii. Dușliniștit copilului tău. Este un super produs, ce Aliexpress ne îl propune.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 


...

© Cumpăraţi.ro 2019