10 Produse pentru Bucătărie de la Aliexpress

Am selectat un șir de ustensile pentru bucătărie, care după părerea mea trebuie și sunt de ajutor pentru fiecare. Toate cele 10 ustensile pentru bucătărie sunt alese în primul rînd pentru prețul lor. Sunt foarte ieftine comparativ cu ce găsim în magazinele online de la noi. Am găsit exact aceleași produse la prețuri de 3-4 ori mai mari. Unele le găsești și la magazinele chinezesti din oraș, daca ai norocul sa ai asa ceva. Eu mi le comand direct de pe Aliexpress fiindcă e mai simplu să le aleg, să le platesc și să astept să îmi vină prin posta, mai ales că majoritatea au free shipping (transport gratuit).

 

Pâlnie de silicon

Dacă aveți o bucătărie mică, atunci știți cât de important este ca vasele să nu ocupe mult spațiu. Această pâlnie de silicon este exact pentru dvs. Are o formă mica si strînge compact după folosire, se pliază. Cu ajutorul ei, puteți rapid și ușor turna lapte, compot de fructe sau alte lichide, se toarnă ușor cereale și zahăr.  

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Dispozitiv pentru mărunțit usturoi

Spre deosebire de chleștile metalice pentru marunțin usturoiul, care il găsim în fiecare casă acesta este mult mai practic. Este foarte ușor de curățat de usturoi și ușor se spală. În același timp, dispozitivul se descurcă cu munca lui nu mai rău decât omologul de fier. Acest produs ste practic si cel mai important ușor de folosit. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Separator de gălbenuș de ou

 

Dacă dvs ați copt vreodată torte sau ați pregătit alte feluri de mâncare, unde trebuie să separați o mulțime de gălbenușuri de ouă, nu trebuie să explic cum vă ajută acest lucru. Datorită ei, acest proces durează mult mai puțin timp, decît vă lua de obicei. Este foarte simplu de folosit și el ar trebui să fie în orice bucătărie. 

  CUMPĂRAȚI ACUM

 

Suport puntru gătit

Mulți lângă aragaz folosesc astfel de „linguri”. Ați mestecat, ați gustat și ați pus lingura sau lopățica pe suport. Masa este curată, fără picături. Comod! Avantajul acestui stand este acela că este fabricat din silicon. Ușor de spălat și nu se sparge.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Capac universal

Deseori ne confruntăm cu situația, că nu putem folosi capacul fie de la sticla cu vin sau cu ulei dupa ce am deschis și aici ne vine în ajutor „capacul universal” . Se așează ușor pe gât, având aproape orice formă și dimensiune. Puteți închide un vin neterminat sau puteți înlocui un capac pierdut a sticlei de oțet. Au o varietate de culori și vor arăta perfect în bucătăria ta. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Pungă de copt cartofi în cuptorul cu microunde

Îți plac cartofii fierți sau copți, dar pregătirea lor îți ia multă atenție?! Uite aici doar patru minute – și aveți cartofii la masă. Vreți – mâncați, dacă doriți – utilizați pentru gătit alte feluri de mâncare, cum ar fi salate. În plus, în forumurile culinare se scrie că într-o astfel de pungă cartofii se dovedesc chiar mai gustoși decât atunci când sunt fierți.  

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Suport universal pentru ustensile de bucatarie

Poate fi lipit de perete sau de ușa interioară a dulapului. Obțineți un loc practic pentru a aranja ustensilele de bucătărie, care ar trebui să fie întotdeauna la îndemână. De exemplu, puteți folosi pentru burete sau prosop, sau agățați accesorii de bucătărie pe cârlige. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Buzunar pentru chiuvetă

Agățând-o în chiuvetă, veți găsi un loc convenabil pentru depozitarea detergentului, a bureților pentru spălarea vesela, a șamponului și a altor lucruri pe care bucătăria și baia ar trebui să le aibă la îndemână. Este deosebit de convenabil că produsul are găuri pentru scurgerea apei, aceasta nu permite răspîndirea mirosurilor urîte. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Lingură de cafea sa ceai cu clamă

Zip-lock-ul nu se află pe toate pachetele de cafea, iar pentru a preveni deteriorarea produsului, trebuie să utilizați cleme de papetărie și alte mijloace improvizate. Dar toate acestea pot fi evitate dacă aveți o astfel de lingură specială.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 


...

© Cumpăraţi.ro 2019