Produse pentru bucătărie

Produse pentru bucătărie pe Aliexpress includ acelea mărunțișuri, fără de care nu poți găti. Toate aceste produse pentru bucătărie, le puteți găsi în magazinul Aliexpress, tot aici găsiți tot felul de mărunțișuri pentru casă, grădină și bucătărie.

Pe Aliexpress, găsiți o gamă ultra-variată de produse direct din China la prețuri foarte mici. Transport gratuit în România. Bucătăria este inima unei case, deoarece fără de o bucătărie amenajată cu tot ce este necesar va fi imposibil de a pregăti hrana pentru toată familia, ceea ce va face viața omului într-un astfel de apartament complet imposibilă. Majoritatea produselor sunt livrate din depozitele EU. Aici găsiți accesorii pentru bucătărie foarte utile zi de zi. Astfel de accesori de bucătărie vă vor servi pentru a crea o atmosferă de comoditate în incinta bucătăriei și vă vor ajuta la prepararea bucatelor pentru familia și oaspeți. Toate acestea le puteți găsi în stoc în magazinul Aliexpress, cu un catalog mare de produse pentru casă și bucătărie.


Covoraș siliconic multifuncțional

Covoraș siliconic multifuncțional - Puteți pune o tigaie fierbinte sau vase pe ea, astfel încât apa să se scurgă după spălare. De asemenea, pot lua ceva cald sau pot deschide un capac strâns. Dimensiune - 18 × 18 centimetri. Covorașul se pliază ușor și nu ocupă mult spațiu în timpul depozitării. 100% nou și de înaltă calitate. Material: silicon de calitate alimentară. Dimensiuni: 18 * 18 * 1 cm. Cantitate: prosop de baie, 1 buc. Izolația termică, impermeabilă antiderapantă, poate fi folosită pentru un șervețel pentru alimente, suport pentru o tigaie și ca instrument auxiliar, casa bunelor detalii necesare.

CUMPĂRAȚI ACUM


Placă de scurgere

Placă de scurgere - Garnitura împiedică pătrunderea reziduurilor în scurgere, protejându-l de blocaje. Este atașat la suprafață cu ajutorul ventuzelor. În comentarii, se observă că se păstrează excelent pe chiuvetele din oțel inoxidabil și puțin mai rău pe căzile de fontă. Acesta este un nou filtru de chiuvetă, este la modă și colorat. Materialul este din PVC, este sigur și sigur. Design stilou, ușor de utilizat. Poate fi folosit în bucătărie, în baie etc.

CUMPĂRAȚI ACUM


Placemat

Placemat - Principala funcție a placemului (servirea șervețelului) este de a proteja suprafața mesei de plăcile și paharele fierbinți. Există însă un aspect estetic. Odată cu aceasta, decorarea mesei arată mai solidă. Această placă are un design modern strălucitor și este confecționată din plastic moale ușor de spălat. Dimensiune - 40 × 28 centimetri. Naturală și simplă. Bucurați-vă de atingerea confortabilă a bumbacului, de înaltă calitate și a gustului elegant. Covorașul țesut cu frânghie de bumbac poate fi utilizat ca strat de izolare termică. O absorbție bună a apei poate fi folosită și ca garnitură de ceainic. Curățare ușoară fără pete reziduale.

CUMPĂRAȚI ACUM


Capac universal din silicon

Capac universal din silicon - Poate fi tras pe o farfurie sau container pentru a proteja alimentele de aerisire. Capacul este ușor de curățat și potrivit pentru utilizare repetată. Dimensiune - 23 × 23 centimetri. Material: silicon de calitate alimentară. Diametru: 23x23 cm. Caracteristică: Desen cu flori; Culoare frumoasa. Material siliconic de calitate alimentară, elasticitate ridicată pentru a menține prospețimea alimentelor. Poate fi utilizat în cuptorul cu microunde pentru a evita stropirea alimentelor. Poate fi, de asemenea, utilizat ca o mată pentru bol, suport pentru cupă. Pachetul include: 2 buc.

CUMPĂRAȚI ACUM


Duză robinet

Duză robinet - Duza este pusă pe un robinet de bucătărie cu filet regulat și se rotește cu 360 °. Este mai convenabil să spălați vasele cu ea. Duza are două moduri de funcționare: spray direcțional și spray, care economisește apă. Chiuvetă și duș rotativă pentru bucătărie cu aplicații de economisire a apei. 2 Poziții a capului, un filtru de murdărie încorporat. Pentru a curăța, pur și simplu scoateți filtrul și clătiți-l sub apă. Se potrivește tuturor robinetelor standard cu fir exterior M22 și filet intern M24 - garnitură inclusă.

CUMPĂRAȚI ACUM



© Cumpăraţi.ro 2020