Produse pentru bebeluși și copii

Descopera toate produsele necesare pentru bebeluși cu Aliexpress! Aici găsești, Top 5 produse pentru bebeluși de la Aliexpress. Aceste mărfuri la prima vedere par a nu fi un necesar, însă cu timpul înțelegi că de ele ai mare nevoie.

Cind vine pe lume un copilaș, nici nu îți imaginezi că ai nevoie de toate aceste lucruri. Mai jos sunt descrise 5 produse pentru bebeluși, care la rîndul lor sunt comode și necesare. Plapumă pentru copii - moale, material bumbac, culori la alegere și este comodă atît în casă cît și dacă mergeți la plimbare. Uscător de sticle pentru copii - este foarte comod, sticluța nu intră în contact cu alte obiecte, ai spalat și ai pus la uscat pe ustensilul acesta, comod. Plasă contra țânțari pe cărucior - este un moment tot important cînd copilul doarme în aer liber și nici o insectă nu-l deranjează. Geantă cărucior - super comodă, încăpătoare. Încuietoare magnetică pentru copii - problemă majora cînd copilul începe să deschidă dulapurile iar aceasta invenție te ajută să-i oferi siguranță copilului tău.


Sac de dormit pentru carucior

Sac de dormit pentru carucior - pe timpul rece această plapumă sac este de mare ajutor, impermeabil la vânt. Sac de dormit pentru carucior. Informații despre produs: Material produs: țesătură, Vârsta aplicabilă: copii (1-3 ani), haine pentru copii (0-1 ani), Umplutură: ață de mătase, Dimensiunea produsului: aproximativ 90 * 45cm / 35.43 * 17.72in, Va menține cald și în siguranță atunci când ieșiți, iar picioarele bebelușului vor fi mereu protejate. Pot fi reglate mai multe niveluri, potrivite pentru cărucioarele de centură de siguranță în trei sau cinci puncte, care pot fi fixate pe cărucior și nu alunecă. Desing cu cap cu fermoar în două sensuri, detașabil în general, ușor de instalat.

CUMPĂRAȚI ACUM


Husă de ploaie universală

Husă de ploaie universală - Accesoriu transparent pentru cărucioare impermeabilă de ploaie, vânt, husă de ploaie universală transparentă, pentru praf cu fermoar deschis pentru cărucioarele cu copii. Caracteristică: Impermeabil universal de protecție împotriva ploii, Protecția vântului se potrivesc la majoritatea cărucioarelor. 100% nou și de înaltă calitate! Fără PVC și îndulcitori, sigur pentru copii. Impermeabil și durabil. Protejați-vă copilul de ploaie, vânt și zăpadă. Găuri de aerisire pentru ventilație. Ușor de fixat și decolat. Se potrivește cu cele mai multe cărucioare standard. Pachetul include: 1 x Husă pentru carucior bebeluș impermeabil. Noua pelerină de ploaie modernizată.

CUMPĂRAȚI ACUM


Plapumă bumbac

Plapumă bumbac - plapumă din bumbac pentru copii, sunt disponibile 12 culori, iar fiecare plapumă are imprimat cîte un animăluț. Plapumă moale pentru bebeluși. Specificație: Dimensiune: 76cm * 92cm, Țesătură moale specială: flanela super moale, se simte foarte confortabil. În primul rând: datorită diferitelor măsurători, vă rugăm să acceptați erori de 1-3 cm. În al doilea rând: Ecranul computerului diferit poate afișa evenimente de culori diferite, dacă este aceeași culoare. Deci, vă rugăm să permiteți diferența de culoare rezonabilă.

CUMPĂRAȚI ACUM


Geantă pentru cărucior

Geantă pentru cărucior - în ceea ce privește această geantă este elegantă, luxosă. Uimitor de drăguță și este spațioasă. Și puteți transporta o mulțime de lucruri pentru bebeluși, cum ar fi plăcuța de scutec, biberonul, jucăriile pentru copii și așa mai departe. În plus, această geantă pentru mămici este foarte potrivită pentru cumpărături, călătorind când ești cu copilul. O mai numesc geată pentru mămici cu pici. Este deasemenea și un cadou minunat pentru mamă și bebelușul deopotrivă! Caracteristici: Bande de umăr căptușite reglabile de 5,5 cm. Rezistent la apă, calitate excelentă. Izolație termică din folie de aluminiu 360 grade pentru buzunarele sticlei. Închidere superioară cu fermoar. Închidere prin fixare pe mânere. Geantă cu USB. Geantă de mână rezistentă, comodă și încăpătoate. Perfectă pentru ieșirile cu copii.

CUMPĂRAȚI ACUM


Plasă contra țânțari cărucior

Plasă contra țânțari cărucior - Plasă de țânțari de vară pentru carucior pentru copii, plasă de insecte, plasă pentru siguranța pentru bebelușul tău, accesoriu pentru carucior 150 cm. 100% nou, de înaltă calitate. Material: Plasa din poliester, Dimensiune: diametru 150 cm, Culoare: alb, maro, roz, albastru. Stil: Plasa Mosquito Cover Full. Trusa include: 1 buc. * plasă de țânțari pentru copii. Descriere: Plasa fină pentru a ține insectele departe de copilul tău. Poate fi folosit cu pramuri, etc. Stretchable, ușor de atașat.

CUMPĂRAȚI ACUM


Încuietoare magnetică pentru copii

Încuietoare magnetică pentru copii - Set de lacăte pentru dulapuri magnetice pentru copii. Setul de încuietori este soluția ideală pentru a-ți menține copilul în siguranță, fără a fi nevoit să stai cu ochii în permanență asupra aventurilor lor de explorare. Cheia magnetică este ușor de depozitat la distanță mare și la îndemână de la copii, iar încuietorile se instalează în dulapuri și sertare, păstrându-le la vedere. Funcție normală deschisă, mai ușor de utilizat și umanizată. Fără deteriorare și instalare ușoară. Durează mai puțin de 5 minute cu banda adezivă puternică 3M și poate fi îndepărtat cu ușurință fără a deteriora mobilierul. 10 încuietori, 2 chei, un set de încuietori magnetice pentru siguranța copilului, protecție pentru copii, pentru un dulap, ușă, sertar, dulap, totul pentru siguranța copiilor dvs.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020