5 PRODUSE Electonice de la BANGGOOD

Magazinul online din China Banggood oferă cele mai bune produse pentru portofelul tău, oferă produsei electronice la super prețuri. Electonică pentru casă, automobil și altele. Aici găsiți top produse cumpărate de voi. Super preț și super calitate. Tot aici găsiți descrierea la cel mai procurat quadrocopter din 2019.

Eachine H8 mini quadrocopter

În test, Mini H8 sa stabilit ca un quadric/drona dinamic orientativ. Din cauza greutății mici, nu-i place vântul. În gestionarea este ușor, nu a trebuit să mă obișnuesc. Flips îndeplinește fără efort. Alb / Negru (cu inserții verde / roșu / albastru / verde deschis).


CUMPĂRAȚI ACUM

 

Lanternă Cree Q5

Meco XPE-Q5 Mini LED lanternă, Q5 LED albă. Lampă manuală miniaturală (flux luminos de până la 300 lumeni). Acesta este mic, dar puternic și de încredere, care, în ciuda dimensiunilor sale, poate orbi pe oricine se uită la "ochii" lui. Se potrivește confortabil atât în buzunarul bărbaților, cât și într-o geantă de mână pentru femei, precum și atașat cu un clip la haine. 

  CUMPĂRAȚI ACUM

 

Power Bank Jump Starter

Salt de pornire. Original! Calitatea este cea mai bună pe piață. Realizat pentru chinezi. Potrivit pentru toate autoturismele. Dispozitiv de pornire pentru toate autoturismele, în condiții de vreme rece sau de iarnă sau când bateria este descărcată. Cu ajutorul acestui lansator puteți porni orice autoturism sau transport mic de călători și mărfuri (gazelă, microbuz, UAZ etc.).

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Set șurubelnițe 7pcs

Un set de vârfuri de precizie fabricate din oțel crom-vanadiu de înaltă calitate, care asigură o durată lungă de viață a sculei. Mânerul ergonomic din plastic asigură confort în timpul funcționării. Ambalajul convenabil din plastic face ușor depozitarea. TOPEX de brand este proiectat pentru meșteșugari de acasă.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Un set de chei de mașter și de blocare

Cheia master este un instrument special folosit pentru a deschide încuietori fără cheie prin manipulare. Cheile principale sunt orice unelte, chei sau mai multe instrumente diferite care sunt utilizate pentru deschiderea de urgență a încuietorilor prin metoda de manipulare. Ele sunt foarte utile atunci cînd ai uitat cheile sau în caz excepțional ele te pot ajuta.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 
© Cumpăraţi.ro 2020