Păpușa LOL Surprise de la Aliexpress

Păpușa LOL Surprise pentru copii, păpușa lol fete. Păpușa LOL Surprise este o jucărie surpriză și este posibil să întâlniți unul dintre cele peste 35 de personaje din serie: este imposibil de știut în avans. Acest lucru este atât de intrigant! Apropo, acum păpușile nu sunt doar fete, puteți să întâlniți un băiat de păpușă! Păpușa LOL Surprise acum și de la Aliexpress.

Vă reamintim că LOL este o jucărie surpriză și este posibil să întâlniți unul dintre mai multe personaje din serie: este imposibil de știut dinainte. Acest lucru este atât de intrigant! În noua serie sunt prezentate 10 personaje din diferite cluburi, dintre care există chiar și un băiat cu păr! Este minunat să te îmbraci cu o păpușă și să începi să joci! Apropo, aceasta este o păpușă neobișnuită: poate plânge, sau poate merge la toaletă, sau își poate schimba culoarea. Este suficient să îi dai apă să bea dintr-o sticlă sau să se scalde pentru a afla exact ce poate face. Atenţie! Fiecare set conține câte o păpușă cu accesorii atașate la ea. Sunt ambalate în ambalaje opace. Este imposibil de știut în prealabil care vor fi prinse, ceea ce păstrează intriga. Noua serie are 10 caractere, dintre care 3 rare. Apropo, acum păpușile nu sunt doar fete, puteți să întâlniți un băiat de păpușă!


Păpușa LOL Surprise cu păr real

Wow! Acum păpușile LOL au cu adevărat păr moale multicolor! E atât de cool! Păpușa din noua serie nu se ascunde într-o minge clasică, ci într-o capsulă sub formă de spray de păr. Nu este o coincidență! Acum puteți face coafuri incredibile pentru păpușă. Împreună cu acesta veți găsi 15 surprize în interior! Deschizând primul strat de ambalaj, veți găsi autocolante de păr strălucitoare sub formă de agrafe de păr, un mesaj secret, o oglindă magică și, bineînțeles, capsula în sine. Capsula are uși transparente prin care este vizibil memoriul colecționarului. Și există o Păpușa LOL Surpriza cu păr real, două ondulatoare cu surprize și genți cu surprize! Anume: cu haine, încălțăminte, accesorii, o sticlă și un pieptene. Păpușa LOL cu păr colorat de la Aliexpress.

CUMPĂRAȚI ACUM


Păpușa LOL Surprise HAIRVIBES

Noua serie Păpușa LOL Surpriză HAIRVIBES, pusă într-un vas portabil mare. Principala surpriză a acestor bebeluși este oportunitatea de a schimba coafurile din părul real și de a amenaja un salon exclusiv de înfrumusețare. Un mesaj secret și 15 surprize sunt ascunse în bila LOL, inclusiv seturi de haine și încălțăminte pentru păpușă, accesorii pentru păr, o sticlă și un pieptene. Pentru fiecare mică fashionistă, sunt atașate 4 detalii despre perucă și 3 peruci adevărate cu păr, care pot fi schimbate oricând și pot veni cu coafuri incredibile.Gama include 12 păpuși - 11 fete mari și 1 băiat mare din mai multe cluburi: Disco Queen, Supreme Queen, Jelly Jem, Peanut Buttah, Supa Star, Darling, Masquerad, Da Fresh, Rhymes, Glow Grrrl, Blackbelt, Scuba babe. Fiecare pupa își poate schimba culoarea în apă.

CUMPĂRAȚI ACUM


Păpușa LOL Surprise Ziua de Naștere

Păpușa LOL Surpriză Ziua de Naștere - Set de Decorare a setului de jucării, complect de talgere, bucătărie / cină. Un mesaj secret și 16 surprize sunt în bila LOL inclusiv veselă. Este un supliment pentru plănuirea zilei de naștere a fetiței dvs. Dacă vă întrebați cum să vă uimiți mica prințesă atunci vă propunem set fashion pentru aniversarea copilașului. Toți vor fi mulțumiți, atît fetița cât și invitații vor fi uimiți și fericiți. Set veselă pentru ziua de naștere. Set de Păpușa LOL Surpriză Ziua de Naștere, super cadou.

CUMPĂRAȚI ACUM


Păpușa LOL Surprise Capsulă

Păpușa LOL Surpriză Capsulă - Acum păpușa se ascunde nu într-o minge clasică, ci într-o capsulă, iar cu ea veți găsi 15 surprize în interior! Deschizând primul strat de ambalaj, veți găsi o lupă specială cu un pahar roșu. Prin intermediul acestuia, tot felul de mesaje secrete vor fi vizibile, ascunse pe ambalaj și în liniile setului. În spatele celui de-al doilea strat se află un indiciu, iar în spatele celui de-al treilea se află capsula în sine și o listă de coduri din două imagini. Capsula conține mai multe compartimente: unul mare și 5 mici. Are brațele și picioarele mobile și, de asemenea, are una sau uneori două dintre următoarele abilități: băut, scuipat, mers la toaletă, curgerea apei din urechi sau schimbarea culorii. În cinci mici compartimente, veți găsi accesorii în pungi opace. Toți sunt potriviți pentru acest copil, așa că poate fi îmbrăcată și poți începe să se joace cu ea.

CUMPĂRAȚI ACUM


Rucsac Păpușa LOL Surprise

Un rucsac preșcolar cu imprimeu a păpuși LOL, este un atribut necesar pentru o plimbare. Un cadou minunat pentru o fată pasionată de LOL Surprise. Rucsac Păpușa LOL Surpriză cu dimensiuni 30*24*10 cm, pentru copii vîrsta 3 ani, tipul mărfii păpușa lol. Comod și foarte încăpător. Este un cadou foarte bun, pentru zi de naștere, cumetrie. Este un cadou care va fi apreciat de fetiță sau de finuță. Super comod, super preț și livrare gratută primiți acest Rucsac Păpușa LOL Surpriză.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020