11 Mărfuri de pe Aliexpress pentru casă și bucătărie

Am facut o selecție de 11 produse pentru casă si bucătărie, de care sunt foarte mulțumită. O parte din ele sunt pentru gătit si o parte pentru interier. Fac parte din lucruri simple la prima vedere, dar sunt foarte necesare.

 

Posh de silicon pentru decorare torturi și prajituri

Poș profesional reutilizabil. A se spala dupa folosire. Din câte mi s-a spus e super util, foarte ușor de folosit și mai ales de spălat de crema. Am luat inițial o bucată să îl testăm, după am mai pus o comandă că uneori e nevoie de două mai ales când se fac prăjituri de sărbători. A venit al doilea și cred că mai luăm unul, așa , să fie de “rezervă”.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Periuță de dinți pentru călătorii sau excursii

Am comandat inițial două și apoi încă 4 pentru niște prieteni după ce le-am arătat cât sunt de practice. Sunt mediu soft mai mult spre soft și periajul cu ele este o plăcere. Mă și gândeam că de acum să încep să înlocuiesc periuța normală (de la noi din magazine) cu aceasta și să îmi mai comand câteva să am de schimb. Oricum sunt super ieftine. Se spală ușor și se închid să fie protejate. Recomand!    

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Forme sau mulaje de briose, din silicon

Sunt mici și super simpatice, 6 per set. Calitate înaltă, formă flexibilă și neacoperită, ușor de curățat, mărimi standarte și ce ma impresionat este că sunt universale. Adică sunt pentru: produse de patiserie, brioșe și pâine, înghețată, deserturi și dulciuri. Sunt benevenite în casa fiecăruia. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Nivelator pentru torturi

Dacă ești și tu interesat de domeniu gătitului, cam toate produsele acestea sunt pentru bucătarie ce îți sunt folositoare și sunt convins că o să găsești multe altele. Nivelatorul este dintr-un plastic bun, se lucreaza bine cu el și se spală foarte ușor după folosire. Dimensiunea este ideala pentru prajiturit acasă.  

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Etichete vintage autocolant – negru mat

Se lipesc pe borcane, căni, recipiente de depozitare etc. Se lipesc bine, au o forma vintage retro și suprafata este de culoare negru mat pe care se poate scrie cu creta sau marker alb (mai bine). Mai multe detalii nu prea am ce sa îți spun, vezi poza că spune o mie de cuvinte.  

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Lingurițe de metal retro vintage pentru ceai și cafea

6 lingurite absolut superbe. Nici nu îmi vine să cred că sunt atât de ieftine. Sunt din metal și sunt solide. Deși scria pe Ali, câ sunt din metal nu am fost convins până ce nu au ajuns și le-am ținut in mână. Prețul este per set nu per bucata. Stiu! Le vrei, așai?!  

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Set covorașe de baie

Pufos, asta e cuvantul ce le descrie cel mai bine. Sunt moi și plăcute la atingere. Am cautat și la noi o vreme covorașe de baie și nu am găsit ceva modele să ne placă. Iar pe Aliexpress, le găsești și rămîi mulțumit. Modele mai variate, calitate înaltă. Covorașele vechi nu îți mai bucură ochiul, uite aici și găsești covorașe perfecte pentru baia ta. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Suport sau agățător, diverse pentru bucatarie

 

L-am luat așa din impuls într-un val de shopping pe Aliexpress și s-a dovedit a fi mult mai util decât prognozam inițial. Acum e plin de chestii și ne gândim, oare unde au stat lucrurile inainte sa il avem?!  

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Pliculețe de ceai, goale (pentru umplut)

Foarte recent am făcut a doua comandă fiindcă sunt pe terminate. Am luat niște ceaiuri foarte bune de la o farmacie naturistă și după ce le-am “transferat” în pliculețe mi-am dat seama că imi mai trebuie urgent. Sunt foarte utile și nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. Duci un mod de viață sănătos, atunci ele vin în ajutor. 100 pliculețe la un preț super bun!!! 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Fluturași decorativi de lipit oriunde

Sticker decorativ de perete pentru camera zi – fluturi sau vezi mai multe modele pe Aliexpress. Poți merge dincolo de pereți și lipi sticker-ele pe oglinzi, uși, rame de pat, ferestre si mai mult, practic, oriunde va puteti gândi. Suprafețele ideale sunt pereții vopsiți cu finisaje lucioase sau vopsea satinată, lemn lustruit și lăcuit, electrocasnice și uși. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 
© Cumpăraţi.ro 2020