Lucruri utile pentru bebeluși

Top 5 lucruri utile pentru bebeluși de la Aliexpress. Cind vine pe lume un copilaș nici nu îți imaginezi că ai nevoie de toate aceste lucruri. Am încercat să alegem cele mai interesante, utile și neobișnuite lucruri care să încânte, să distreze, să surprindă și să vă fie de folos.

Aliexpress este una dintre platformele de shopping online cu prețuri mici și foarte mici, dar cu produse, de cele mai multe ori, de o calitate înaltă. Astăzi am făcut un post în care am enumerat un șir de produse necesare pentru copii. Sut utile, arată bine și cel mai important calitatea lor este super bună. Mai jos găsiți, top 5 lucruri utile pentru bebeluși de la Aliexpress. Cind vine pe lume un copilaș nici nu îți imaginezi că ai nevoie de toate aceste lucruri. Sunt comode, necesare și foarte utile. Am încercat să alegem cele mai interesante, utile și neobișnuite lucruri care să încânte, să distreze, să surprindă și să vă fie de folos.Știm cu toții bine că chinezii sunt un popor avansat și plin de resurse. Au produse pentru toate ocaziile. Gama de lucruri pentru copii de pe AliExpress, de exemplu, este izbitoare în ceea ce privește amploarea și varietatea.


Cutie igienică

Copilul tău merge la o tabără pentru copii sau pur și simplu va petrece noaptea cu prietenii? Pentru a împiedica periuța și pasta de dinți, o lingură cu furculiță, o periuță de păr și alte lucruri mici necesare să se întindă în jurul întregului rucsac, puneți-le în astfel de cutii drăguțe. Sunt fabricate din plastic moale, astfel încât copilul să nu fie rănit. Cutia igienică, te va ajuta să-ți menții lucrurile grămadă fără a le căuta prin tot rucsacul și desigur le vei pastra curate igienic. Un obiect comod atît pentru copii, cît și pentru cei mari!

CUMPĂRAȚI ACUM


Duză pentru robinet

Te întîlnești mereu cu problema atunci când copilul nu ajunge la apa din chiuvetă, cu duza pentru robinet problema, poate fi rezolvată. Macaraua poate fi extinsă, intru cît să fie comod pentru copil, plus datorită desing-ului deosebit copilul se va simți confortabil și va îndrăgi amuzanta broscuță. Acestă duză, este foarte comodă, utilă. Este binevenită ca cadou, fie la prieteni cu copii sau la nepoței. Atît părinții, cît și copii vor fi mulțumiți.

CUMPĂRAȚI ACUM


Termometru cu bandă

Termometru cu bandă, este un obiect util chiar dacă la moment nu putem înțelege nevoia lui, însă cum apare în casă bebelușul acest termometru bandă este de mare ajutor. Cu el mereu vom constata sigur temperatura alimentelor date micuțului copilaș. Temperatura optimă a alimentelor pentru un bebeluș este de 36–37 ° С. Este dificil de spus dacă laptele din sticlă este prea cald sau rece. Aici este util acest termometru cu bandă pentru biberon.

CUMPĂRAȚI ACUM


Bandă termomentru pentru bebeluși

Măsurarea temperaturii unui copil mic este uneori foarte dificilă. Dar acestă bandă termomentru pentru bebeluși rezolvă problema. Pur și simplu lipiți-l pe fruntea bebelușului dvs. și veți vedea dacă acesta are febră. Bandă termomentru pentru bebeluși, este foarte comodă, nu întîlnești dificultăți cu ea, iar cel mai important copilul tău nu are nici un disconfort la măsurarea temperaturii.

CUMPĂRAȚI ACUM


Periuță de dinți pentru bebeluși

Când primii dinți ai unui copil sunt tăiați, părinții se confruntă cu întrebarea cum să-i curățe. O perie pentru degetul unui adult cu peri moi de silicon este concepută pentru a face exact acest lucru. În plus, multor bebeluși le place să se zgârie gingiile cu ea. Periuță de dinți pentru bebeluși, este comodă, nu zgîrie și are foarte multe plusuri în folosire. Moale si utilă pentru cei micuți!

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020