Instrumente pentru reparații și mașini de la Aliexpress

Instrumente pentru reparații și mașini de la Aliexpress, la un preț foarte mic de o calitate înaltă. Instrumente pentru reparații, surubelniță, ciocan de lipit, sudură, clește, suport. Aici găsești Brățară magnetică, care te ajută să ai mereu la îndămînă orice instrumen mic ce mereu se pierde, Trusă de scule aici sunt mai multe intrumente care le obții la un preț mai mare dar în schimb ai mai multe în acest set. Ai tot aici Set pentru lipire și reparații, Termometru digital, Seturi de scule, Cheie Tiger. Aliexpress îți oferă o gamă largă de instrumente pentru casă, reparații, mașină. Pentru amatorii de a avea toate seturile de instrumente în garajul său aici le obții pe toate. Prețuri bune, calitate a instrumentelor înaltă.

 

 

Brățară magnetică

Bandă magnetică pentru depozitarea șuruburilor, instrumentelor și o mică unealtă pe încheietura mâinii. Lățime - 350 mm. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Trusă de scule

Un set de unelte pentru casa de 165 de piese. Chei, clește, un ciocan, bandă de măsurat, șurubelnițe și multe altele într-un caz convenabil.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Set pentru lipire și reparații

Setul conține totul pentru lipire: ciocan de lipit, sudură, clește, suport, șurubelnițe, pensetă și multe altele. Doar 25 de articole.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Termometru digital

NEWACALOX Termometru digital LCD cu infraroșu. Tester de temperatură fără contact. Instrument industrial de testare a temperaturii pistolului cu laser IR.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Seturi de scule

Pandahall Plier, Seturi de instrumente de culoare neagră, clește de oțel rigidizate de lustruit DIY, prelucrare ciubuc, tăietor de sârmă.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Cheie Tiger

Cheie Tiger 48 În 1 unelte funcționează cu șuruburi spline Torx 360 de grade 6-punct de reparație auto mobilă 25 cm.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020