Încălțăminte sportivă - Adidași bărbați

Pantofii de calitate ar trebui să fie scumpi? Nu este necesar. Vă oferim cele mai bune adidași cu Dhgate, care diferă într-un cost echilibrat, rate ridicate de confort, comoditate și utilizare pe termen lung.

Un sortiment vast de articole vestimentare de stil sport și casual în Chișinău. Cele mai avantajoase preturi și stil modern de la marca spaniola Joma. Atletism. Tenis. Fotbal. Pentru fiecare zi. Tipuri: Incaltaminte de sport, Pentru fiecare zi, Slapi si sandale. Alege acum online! Atunci când alegeți încălțăminte pentru bărbați, vă recomandăm să acordați o atenție prioritară scopului de utilizare (sport, mersul pe jos), talpa și materialele de top, culoarea, grila de dimensiuni și confortul. Un alt lucru este că verificarea ultimului articol „la ochi” este problematică, dar există întotdeauna recenzii cu informații complete despre modelul dorit. Această secțiune conține cele mai bune adidași chinezi pentru bărbați din sezonul 2019. Nu sunt numai de înaltă calitate, dar și ieftine.


Adidași unisex

Calitatea adidașilor, este foarte bună. Puteți alege orice culoare vă place. Expediere către: în întreaga lume. Sunt foarte comode pentru: arte marțiale, rugby, badminton, tenis, pescuit, baschet, ciclism, vânătoare, alergare. Sunte unii din adidașii cumpărați din motivul că sunt practici și rexistenți și la umezeală. Adidași de tip: plat, pentru: femei, bărbați, unisexe, sezon: iarnă vară primăvară și toamnă. Pe Dhgate, sunt disponibile mai multe modele și diverse culori, deci la sigur găsești ceea ce ți se potrivește.

CUMPĂRAȚI ACUM


Adidași bărbați/femei

Încălțăminte de drumeție rezistentă, ce asigură protecție ! Se poate utiliza și pentru fast-Hiking deoarece permite mișcarea bună a piciorului și stabilitate. Calitatea este foarte bună . Puteți alege orice culoare vă place. Expediere către orice destinație. Suportul cu ridicata, pentru fixare și comoditate în mișcare. Gamă largă de culori și un număr mare de dimensiuni, Este posibil să cumpărați adidași pentru fete și băieți, adidași unisex. Vă mulțumim pentru cumpărături.

CUMPĂRAȚI ACUM


Pantofi sportivi bărbați

În magazinul nostru, există multe stiluri, culori, încălțăminte, standarde de mărime, toate livrările gratuite, de bună calitate. Cea mai bună utilizare: alergarea la baschet, Tip: plat, Sex: masculin, Sezon: iarnă vară primăvară și toamnă, Material superior: Plasă, Material branț: cauciuc, Material pentru căptușeală: țesătură de bumbac, Material exterior: cauciuc, Tip de închidere: Lace-Up, Categorie: Pantofi sportivi. Talpă foarte ușoară și confortabilă, Performanță clasică pentru sport și viața de zi cu zi, Tehnologie pentru expulzarea excesului de umiditate la suprafață.

CUMPĂRAȚI ACUM


Adidași de baschet

Pantofii de baschet, adidași sunt aceiași ca în fotografiile următoare cu semn hock pentru bărbați femei băieți și fete, dimensiunea eur 36-46, comode și rezistente. Cea mai bună utilizare: sport, plimbări, zi de zi. Tip: plat, Sex: femei bărbați băieți fete, Sezon: iarna vara, Material superior: piele autentică, Material branț: EVA, Material pentru căptușeală: țesătură de bumbac, Material exterior: cauciuc, Tip de închidere: Lace-Up. Talpa este hidrofobă și împinge transpirația și, prin urmare, adidași practic nu miros.

CUMPĂRAȚI ACUM


Adidași VIALE Olympic

Adidași VIALE Olympic - design și culori discrete, cusături de înaltă calitate și fără urme de lipici. Pantofii sunt ideali pentru mersul pe jos, jogging, cursuri în sala de sport sau sala de atletism. Talpa spumoasă ia repede forma piciorului, făcând mersul mai încrezător. Tip: plat, Sex: masculin, Sezon: iarnă vară primăvară și toamnă, Material superior: Plasă, Material branț: cauciuc, Material pentru căptușeală: țesătură de bumbac, Material exterior: cauciuc, Tip de închidere: Lace-Up, Categorie: Pantofi sportivi. Talpă foarte ușoară și confortabilă.

CUMPĂRAȚI ACUM


$48,59 (205 RON)
$33,99 (143 RON)
$54,89 (231 RON)
$29,99 (126 RON)
$71,49 (301 RON)
$25,99 (110 RON)
$40,79 (172 RON)
$21,99 (93 RON)
$30,79 (130 RON)
$21,99 (93 RON)
$26,59 (112 RON)
$18,99 (80 RON)


© Cumpăraţi.ro 2020