Cele mai rezistente ceasuri la apă de la Aliexpress

Ceasurile aparțin grupului de accesorii pe care bărbații le poartă atât de des ca și femeile. Ele sunt cumpărate la fiecare câțiva ani, astfel încât modelul ideal trebuie să fie fiabil și de înaltă calitate. Bărbații moderni acordă multă atenție stilului lor de viață. Iar la acest acpitol am ales cele mai bune ceasuri rezistibile la apă de la Aliexpress, la un preț foarte mic. Modele care continuă să lucreze în apă, au devenit chiar parte din imaginea unor sportivi profesioniști.

Ceas READEEL SPORT WATCH

Model masiv masculin cu brățară lungă, rezistent la contactul cu apa. Acest model rezistent la apă va fi un cadou excelent pentru barbati, cureaua are 27,5 cm. Două tehnologii de afișare a timpului sunt combinate într-un singur dispozitiv: există un afișaj electronic și un cadran mecanic. Tot în acest ceas este încorporat cronometru. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas SMAEL 1545

Ceas militar, ce se considera ca este pentru bărbații brutali. Acest ceas poate părea voluminos, dar arată minunat pe încheietura mâinii. Acest ceas a fost conceput pentru bărbați maturi și încrezători în sine. Datorită funcționalității sale, modelul va fi, de asemenea, potrivit pentru tinerii sportivi – este rezistent la apă, pe cadran există sticla de protecție. Există, de asemenea, cronometru, ceas deșteptător, calendar și lumini. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas SINOBI SAAT 9648

Modelul robust pentru toate ocaziile. Aceste ceasuri au o carcasă de oțel cu o curea de piele dură, arăta mult mai scump decât prețul ei. Ele nu sunt foarte voluminoase, astfel încât acestea vor arăta grozav atât pe o încheietura largă cît și îngustă.

  CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas SKMEI CONQUER 1251

Cea mai bună rezistență la apă, foarte plăcut la atingere. Nu există doar două fusuri orare, dar și o dată în limba engleză, un cronometru, ceas cu alarmă. Chiar și după ce se află sub apă, ceasul continuă să funcționeze ca de obicei. Cureaua de ceas este confecționată dintr-un material de cauciuc plăcut la atingere. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas NAVIFORCE NF9061

 

Clasa cea mai bună. Ceas excelent pentru uzul zilnic, ieftin și de înaltă calitate. Datorită dimensiunilor mari și designului elegant, ele arată bine pe mâină. În ceasurile Naviforce, puteți să înotați cu siguranță sub apă, fără teama că accesoriul se umezește și nu mai funcționează. Împreună cu ceasul, în set sunt incluse șervețele, o instrucțiune în limba engleză și o carte de garanție internațională pentru un an. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 
© Cumpăraţi.ro 2020