Cele mai căutate gadgeturi GearBest

Cele mai căutate Gadgeturi 2019-2020. Gadgetul este un dispozitiv conceput pentru ușura viața unei persoane, cît și pentru distracții. Gadgetul va fi un super cadouri pentru copii, adoleșcenți, maturi. Sunt divese tipuri de gadgeturi și fiecare din el are scopul și conceptul său. În acest articol găsești cîteva din cele mai căutate gadgeturi și utile pe GearBest.

Dacă e sa ne uităm la cum tehnologia a devenit un aliat al nostru, atunci pot afirma că fără ele noi nu am mai fi la fel. Ce puteți face astăzi o săptămână fără smartphone, căști, încărcătoare și diverse electronice? Desigur că astăzi nu vă imaginați ziua fără ele. Și totul pentru că este convenabil. În acest top, vă oferim cele mai căutate gadgeturi pe GearBest în funcție de rezultatele anului 2019. Toate produsele pot fi divizate schematic în mai multe categorii: pentru comunicare (smartphone-uri, căști); pentru petrecerea timpului liber acasă (proiectoare, console Smart TV, gamepads, VR); pentru siguranță și confort (trackere, încuietori și socluri inteligente, aspiratoare robotizate, inele NFC); pentru divertisment (copiere, camere de acțiune, imagini termice, boxe Bluetooth); pentru sănătate (veste încălzite). Pe GearBest, găsești un numaăr mare de gadgeturi utile, căutate de toți, cu recenzii bune și preț accesibil.


Căşti Originale Xiaomi Redmi Vacuum


Căşti Originale Xiaomi Redmi vacuum - Căștile acceptă Bluetooth 5.0, funcționează în domeniul de frecvență de 20–20.000 Hz, o carcasă pentru încărcare wireless, reducerea zgomotului și poate funcționa la o distanță de până la 10 metri. Căști Mini în ureche cu cutie de încărcare. Modelul are un design discret, elegant în negru, astfel încât nu arată ca un obiect ieftin. CUMPĂRAȚI Căşti Originale Xiaomi Redmi vacuumde la brăndul Xiaomi in magazinul GearBest!


Xiaomi Mi Band 4 Smart

Xiaomi Mi Band 4 Smart - Brățară inteligentă Xiaomi Mi Band 4 satisface nevoile dvs zilnice. Indiferent dacă sunteți pasionat de sport sau vă concentrați mai mult pe un stil de viață mai sănătos, funcționează perfect pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness. Pedometrul, monitorul de somn și mementourile sunt ușor accesibile, astfel încât să puteți vizualiza progresul pe care l-ați făcut folosind aplicația. O varietate de cadrane personalizate facilitează răspunsul la fiecare scenă și exprimă cu ușurință fiecare dispoziție. Spre deosebire de versiunea precedentă, Mi Band 4 are un ecran color - ecranul tactil AMOLED cu o rezoluție de 240 × 120 pixeli și o diagonală de 0,95 inci a devenit cu 39,9% mai mult.

CUMPĂRAȚI ACUM


Boxă portabilă Bluetooth Y8

Boxă portabilă Bluetooth Y8 - Difuzor audio stereo portabil fără fir Bluetooth Y8 - negru 4. Design metalic, de dimensiuni mici și convenabil de utilizat. Sunet bazat pe bas, design elegant. Microfon încorporat și control de volum. Calitate excelentă a sunetului. Răspuns în frecvență: (20-20kHz). Pentru a încărca bateria, aici este utilizată intrarea USB Type-A. Modelul este disponibil în diferite modele și culori.

CUMPĂRAȚI ACUM


Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh

Xiaomi Redmi Power Bank 10000mAh - 10000mAh (3.7V, 37W) Capacitate baterie, Putere reală la 5500mAh (5.1V, 2.6A). Este, cel mai popular model de baterie externă pe care îl poți întâlni. Power Bank are o ieșire USB cu o tensiune standard disponibilă. Una dintre cele mai bune baterii externe. Bacsis: 1. Nu există niciun cablu în interiorul cutiei originale, puteți cumpăra opțiunea SKU cu cabluri. 2.Pentru a încărca banca de energie, rapid vă rugăm să cumpărați SKU adăugați încărcător USB 17W (5V 2.4A Ieșire unică, 5V 3.4A ieșire dublă).

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020