Cele mai bune unități externe HDD 2.5

HDD-urile externe moderne trebuie să fie convenabile și productive. Deoarece fișierele media devin din ce în ce mai „grele” în fiecare an, principalele criterii de selecție sunt capacitatea și viteza transferului de date. În ceea ce privește viteza, USB 3.0 a devenit deja un lucru obișnuit.

HDD-urile externe moderne trebuie să fie convenabile și productive. Deoarece fișierele media devin din ce în ce mai „grele” în fiecare an, principalele criterii de selecție sunt capacitatea și viteza transferului de date. În ceea ce privește viteza, USB 3.0 a devenit deja un lucru obișnuit. Nu uitați în ce scopuri este achiziționată unitatea. Dacă prioritatea este stocarea copiilor de rezervă, atunci trebuie să selectați capacitatea maximă. Unitățile de 1-2 TB sunt potrivite. Dacă discul este necesar doar pentru a descărca „șuruburile” computerului de birou, atunci este mai bine să cumpărați un HDD simplu de 2,5 ″ pentru 500 GB. Alte caracteristici, caracteristici și bonusuri se referă numai la preferințele personale. Înainte de a cumpăra, verificați evaluarea hard disk-urilor externe cu Aliexpress, prezentată mai jos. Sunt două tipuri principale de unități externe astăzi și unul din ele este: HDD 2,5 ″. Un format clasic bazat pe citirea informațiilor de pe un disc rotativ. Pentru a cumpăra o unitate externă de calitate, trebuie să acordați o atenție specială următoarelor criterii: capacitate; viteza de citire / scriere; dimensiuni compatibilitatea sistemului de operare.


Drive-uri Blueendless USB 3.0

Drive-uri Blueendless USB 3.0 - Design modern, Compatibil cu Windows / Mac OS / Linux / Android, Cablu USB inclus, Carcasă din aluminiu. HDD de înaltă calitate, cu o interfață USB 3.0 de mare viteză, care vă permite să transferați fișierele de pe orice computer de câteva ori mai rapid. Datorită acestui fapt, unitatea poate interacționa cu dispozitivele Apple. Versiunea de 500 GB este excelentă pentru mașina timpului. Capacitate: 80 GB la 2 TB, Culori: negru, argintiu, albastru, roșu.

CUMPĂRAȚI ACUM


Drive-uri Toshiba Canvio

Drive-uri Toshiba Canvio - Aplicația PogoPlug, Compatibil cu Windows / Mac OS, Capacitate crescută, USB 3.0, Materialul carcasei - plastic. Un hard disk extern cu o capacitate minimă de 1 TB de la un brand binecunoscut din lumea IT, conceput pentru a crea copii de rezervă ale sistemului pe computere desktop și mobile care rulează Windows și MacOS. Un avantaj suplimentar este interfața USB 3.0 de mare viteză. Capacitate: 1 TB până la 4 TB, Dimensiuni: 109x78x14 mm.

CUMPĂRAȚI ACUM


Drive-uri Western Digital

Drive-uri Western Digital - Capacitate crescută, Protecția cu My Passport, Este completat cu un cablu și un capac, Materialul carcasei - plastic. Hard disk extern pentru crearea de copii de rezervă de la compania de renume Western Digital. Informațiile stocate pe acest HDD vor fi protejate prin parolă (funcția Pașaportul meu). Funcționarea dispozitivului este controlată prin aplicația WD Backup. Potrivit atât pentru laptop cât și pentru PC. Dimensiuni: 107,2 x 75 x 11,15 mm, Capacitate: 1 TB, 2 TB, 4 TB.

CUMPĂRAȚI ACUM


Drive-uri Twochi P616i

Drive-uri Twochi P616i - Carcasă metalică, Vine cu cablu și manual, Husă dură ca cadou, Compatibil cu Windows / Mac OS / Linux. O unitate detașabilă foarte convenabilă și fiabilă, potrivită pentru orice computer: atât sub Windows cât și sub MacOS. O carcasă metalică foarte fiabilă protejează cipul discului de șoc atunci când este aruncat. Nu necesită instalarea de software special. Raport calitate / preț excelent. Dimensiuni: 128x80x13 mm, Capacitate: 80 GB la 1 TB.

CUMPĂRAȚI ACUM


Drive-uri Kesu K107 2 TB

Drive-uri Kesu K107 2 TB - caracter compact, Carcasă din aluminiu, Include cablu și carcasă moale, USB 3.0, Gravare. O unitate cu un design plăcut și original, caracterizată prin compactitate. Are viteze excelente de citire / scriere datorită interfeței USB 3.0. Un bonus plăcut la comanda va fi gravat pe carcasă, ceea ce vă permite să achiziționați acest produs ca un cadou. Culoare: roșu, albastru, roz, negru, argintiu, Capacitate: 120 GB până la 2 TB.

CUMPĂRAȚI ACUM


Drive-uri Western Digital 2,5

Drive-uri Western Digital 2,5 - Capacitate - până la 4 TB, Livrare rapidă, Asamblare de calitate, Carcasă din plastic. Hard drive de buzunar pentru computer sau set-top box. Datorită volumului său bun (există opțiuni pentru 1 TB și chiar 4 TB), este ideal pentru stocarea diverselor tipuri de informații - serii mari, muzică, programe, jocuri. Interfața 3.0 vă permite să transferați rapid informațiile pe disc. Cablu USB inclus. Capacitate: 500 GB, 1 TB, 2 TB, 3 TB, 4 TB.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020