Top cele mai bune smartphone-uri cu Aliexpress

Oferim TOP 6 dintre cele mai bune smartphone-uri cu Aliexpress și ieftine telefoane care sunt foarte populare printre cumpărătorii din întreaga lume. De ce exact ei? Cost redus; Performanță excelentă; Design super; Brand recunoscut.

Achiziționarea unui smartphone nou în 2020 este o mare bătaie de cap. Există mulți producători, există și mai multe modele, iar funcționalitatea tuturor este mai mult sau mai puțin bună pentru cererile tale. În căutarea telefonului mobil cu cele mai atractive costuri, binecunoscuta platformă Aliexpress vine în salvare. Toți vânzătorii au trecut testul de fidelitate și oferă doar ceea ce este afișat pe cardul produsului.Dispozitivele prezentate în rating-ul nostru au fost vândute cu succes în toată lumea de mult timp, dar pe site-ul Aliexpress pot fi cumpărate mai ieftin decât cu comercianții de retail locali. În același timp, garanția oficială, asistența și alte încântări ale versiunilor globale ale dispozitivelor sunt păstrate. Evaluarea include atât dispozitive bugetare cât și dispozitive emblematice pentru fiecare gust de la vânzători de încredere, cu livrare destul de rapidă. Nu uitați să studiați caracteristicile detaliate ale dispozitivului de care sunteți interesat pentru a face alegerea corectă.


Xiaomi Redmi Note 7

Xiaomi Redmi Note 7 - Procesor puternic Snapdragon 636, Garanție oficială un An, Versiune globală pentru telefon și firmware, Mai multe accesorii din care puteți să alegeți ceia ce doriți. Doar cei leneși nu au auzit despre acest bestseller ieftin de pe Snapdragon 660. Design cool, matrice IPH FullHD de 6,3 inci cu un raport de aspect de 18: 9, cameră principală duală de 48 MP și 5 MP și Miui 10. Și, desigur, bateria de 4000 mAh a mărcii, care a fost mult timp caracteristică pentru Xiaomi Redmi Note. Vânzătorul oferă o versiune globală a dispozitivului în modificarea a 4/64 GB.

CUMPĂRAȚI ACUM


Lenovo K5 Play

Lenovo K5 Play - Design-ul capacului din spate al smartphone, Versiunea firmware globală, Android 8.0, O autonomie bună și procesor eficient din punct de putere. Dacă credeți că Lenovo a încetat să mulțumească publicului cu dispozitive noi, atunci vă înșelați. Modelul K5 Play este foarte popular atât pe piața locală, cât și pe cea internațională. Apropo, acest vânzător oferă o versiune globală. Acest smartphone bugetar (Lenovo K5 Play), se remarcă prin designul său cool, cu o textură spate specială, cameră principală duală, procesor Snapdragon 430 și un ecran 18: 9 fără breton, ceea ce enervează pe mulți. Baterie de 3000 mAh, 3/32 GB memorie.

CUMPĂRAȚI ACUM


Xiaomi Mi 8 Pro

Xiaomi Mi 8 Pro- Performanță de top cu Snapdragon 845, Una dintre cele mai bune camere mobile din lume, Firmware global cu suport, Preț vânzător foarte mic. Ei bine, iată care este flagship-ul Xiaomi 2019, care a explodat doar toate site-urile online posibile la momentul lansării. Dar dacă doriți să acordați atenție, aceasta nu este o versiune globală a dispozitivului. Aparatul rulează pe platforma emblematică Qualcomm Snapdragon 845, are 6 GB RAM și 128 GB memorie permanentă. Camera dispozitivului Xiaomi Mi 8, este una dintre cele mai bune din lume și merită să luați un smartphone ca Xiaomi Mi 8, doar pentru acest lucru.

CUMPĂRAȚI ACUM


Lenovo S5

Lenovo S5 - Design clasic inteligent pentru smartphone, Versiune proaspătă de Android 8.0 Oreo, Aparat foto inteligent artificial, Livrare rapida. Procesorul Qualcomm Snapdragon 625 este un adevărat cip pentru „oameni”, care este un reper nescris pentru modelele sub 200 de dolari. Și dacă în plus doriți 4 GB RAM, 64 GB memorie permanentă, o baterie de 3000 mAh, o cameră duală și un slot microSD, atunci Lenovo S5 o va oferi fără probleme. Modelul are o carcasă integrală metalică, unul dintre cele mai bune afișaje IPS de pe piață (5,7 ”cu rezoluție FullHD), suport pentru LTE, USB-C și un difuzor multimedia puternic. Camera are suport pentru funcțiile AI, iar camera frontală funcționează suplimentar ca un scaner FaceID.

CUMPĂRAȚI ACUM


OUKITEL C17 Pro

OUKITEL C17 Pro - Desing inteligent, Aparat foto inteligent cu Trei camere, Procesor puternic, Preț accesibil și Livrare gratuită. O opțiune bună pe fundalul modelelor anterioare. Smartphone-ul OUKITEL C17 Pro este un telefon puternic, cu un design fără rame. Camera frontală este situată în colțul din stânga sus al ecranului. Ecran de 6,35 "cu rezoluție HD + (1560x720 pixeli). Procesor - MTK MT6763. Memoria 4/64 este cea mai mare cantitate de memorie din această colecție. Baterie încorporată de 4000mAh. Există TouchID.

CUMPĂRAȚI ACUM


Meizu M8

Meizu M8 - Model original, Garanție un An, Desing inteligent, Procesor puternic. Aceasta este versiunea internațională a telefonului marca Meizu M8. Telefonul este echipat cu o capacitate de memorie de 4 GB + 64 GB ROM. Procesorul este Helio P22 (patru nuclee). Ecran de 5,7 inch. Camera din spate este de 12 MP. Un scanner de amprente este furnizat. Smartphone-ul este ieftin, dar își îndeplinește sarcinile, îl poți lua ca al doilea telefon.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020