Cele mai bune produse pentru câini și proprietarii lor pe Aliexpress

Animalele de companie au devenit parte din civilizația umană de ceva timp. Astăzi unii nu își pot imagina cum ar fi fără un cîine sau pisică. Iar pentru a întreține un animal de companie sunt necesare unele produse. Deci mai jos găsiți cele mai bune produse pentru câîne și proprietarii lor pe Aliexpress.

Dacă vați întâlnit cel puțin o dată cu achiziția de produse pentru animale de companie, probabil știți cât de complicat este acest lucru. Prețurile din magazinele obișnuite de animale de companie sunt prea mari, iar informațiile despre mărimea, proprietățile și materialul produsului sunt foarte incomode de căutat. Există însă o cale de ieșire - de a cumpăra mărfurile necesare pentru câini cu Aliexpress pe cont propriu, fără a plăti excesiv pentru marcă sau marjă de magazin. Acest site prezintă o selecție uriașă și o mulțime de informații cuprinzătoare despre cele mai bune produse pentru câini și proprietarii lor pe Aliexpress. Menținerea animalelor ca animale de companie poate fi dăunătoare pentru sănătatea lor dacă nu sunt îndeplinite anumite cerințe. De aceia este necesar ca să acordăm maximă atenție la acest membru de familie. Înainte de a cumpăra, acordați atenție următorilor parametri: Dimensiunea articolului, Material, Caracteristici funcționale.


Bol mare din silicon pliabil pentru câine

Bol mare din silicon pliabil pentru câine - Capacitate - 1l, Greutate - doar 125 g, Material - silicon rezistent. Bolul este confecționat din silicon moale de înaltă calitate, care rezistă la temperaturi ridicate și nu emite mirosuri. Ideal pentru mersul cu un câine - un bol poate fi fixat în mod convenabil pe o centură, și cântărește doar 125 de grame. Este afișat în mod convenabil, dar într-o stare umplută nu se adaugă spontan. Potrivit pentru hrană și apă.

CUMPĂRAȚI ACUM


Guler GPS pentru animale

Guler GPS pentru animale - Greutate ușoară - doar 25 de grame, Rezistent la apă, Design elegant, Multe funcții utile. Un guler cu un tracker GPS vă va permite să nu vă mai temeți că animalul va fugi. Acum poate fi găsit cu ușurință instalând o aplicație specială pe smartphone. Are conexiune Wi-Fi, control vocal și cablu USB pentru încărcare. Este destul de versatil, potrivit atât pentru câini, cât și pentru pisici, precum și pentru animale. Designul elegant al dispozitivului vă permite să-l purtați chiar și ca brățară.

CUMPĂRAȚI ACUM


Hrănitor automat dublu pentru câini și pisici

Hrănitor automat dublu pentru câini și pisici - Volumul - 3,8 L, 2 dispozitive tip: apă și alimente, Material - plastic de înaltă calitate, Există un ușor miros care dispare rapid. Dacă sunteți prea leneși să umpleți bolurile de mai multe ori pe zi, sau plecați periodic, lăsând animalele singure, atunci un hrănitor automat va deveni o scăpare. Recipientele au un volum de 3,8 L și se umple vasul pentru aproximativ 300 g. Acest lucru este suficient pentru 7-10 zile de hrănire a unei pisici sau câine mic și pentru 3-4 zile de hrănire a unui câine de talie medie. În partea de jos a alimentatorului există tampoane antiderapant, iar părțile înalte împiedică erupțiile alimentare.

CUMPĂRAȚI ACUM


Sticlă de apă pentru călătorii câine

Sticlă de apă pentru călătorii câine - Inel din silicon impermeabil, Bol mare de băut potrivit pentru câini de toate dimensiunile, Volumul bun, Buton de alimentare cu apă convenabil. Sticla portabilă pentru câini este un recipient de mână care este umplut cu apă. Nu mai trebuie să transportați apă și un bol cu tine separat. Pentru a da apă câinelui la plimbare, trebuie doar să apăsați butonul de eliberare a apei. Apa rămasă poate fi, de asemenea, returnată în container prin apăsarea unui buton. Se prezintă în două mărimi: 350 și 550 ml.

CUMPĂRAȚI ACUM


Scaun auto pentru câini

Scaun auto pentru câini - O mulțime de curele pentru o fixare sigură, Buzunare pentru obiecte mici în partea din față, Dimensiuni mari pentru protecția completă a scaunelor din spate și din față, ușilor. Un lucru de neînlocuit pentru cei care călătoresc cu un animal de companie. Scaunul este echipat cu centuri de siguranță, iar plasa de pe părțile laterale nu va permite animalului de companie să se simtă izolat. Geanta scaunului este fabricată din materiale impermeabile lavabile pentru a asigura curățenia în mașină. O opțiune pentru cei care apreciază confortul și siguranța unui animal de companie.

CUMPĂRAȚI ACUM


Distribuitor portabil de gunoi

Distribuitor portabil de gunoi - Design elegant, Preț redus, Dimensiune confortabilă. Are dimensiuni mici și greutate, se potrivește confortabil în mână. Folosind inelul, îl puteți atașa la o centură sau geantă. Kitul include 15 saci. Pungile pot fi îndepărtate cu ușurință din gaură. Atașați distribuitorul la lesă și nu vă veți mai afla într-o situație în care ați uitat să luați saci pentru colectarea fecalelor pentru animale de companie.

CUMPĂRAȚI ACUM


Culcușuri pentru animale

Culcușuri pentru animale - Cel mai confortabil material moale, Ușor de spălat, Nu se rupe. Un culcuș va oferi cel mai confortabil odihnă pentru animalul dvs. de companie. Își păstrează bine forma și este ușor de curățat. Umplutura de bumbac face culcușul foarte moale, dar un blat dens de pânză va împiedica câinele să rupă țesătura. Fundul este confecționat din material impermeabil. Este prezentat un culcuș în 4 dimensiuni.

CUMPĂRAȚI ACUM


Guler pentru câini LED

Guler pentru câini LED - Încărcare USB, 3 moduri de lumină, Dimensiune universală, Lucrează fără reîncărcare - 5 ore, Încărcare rapidă - 50 minute, Design simplu. Cu un guler luminos, animalul de companie nu se va pierde și va fi în siguranță iarna și noaptea. Există 3 dimensiuni pe site, dar pot fi reglate convenabil pur și simplu prin tăierea părții în exces. Prin urmare, dacă nu sunteți sigur de dimensiunea corectă, este mai bine să luați cea mai mare dintre cele prezentate.

CUMPĂRAȚI ACUM


Ruleta pentru câini

Ruleta pentru câini - Stă confortabil într-o mână, Design elegant, Preț redus, Montare sigură. Lesa retractabilă automată este disponibilă în 4 dimensiuni: 3 m (15 kg), 5 m (20 kg), 5 m (50 kg), 8 m (50 kg). Un cârlig din aliaj de zinc va împiedica câinele să se desprindă de lesă. Mâner confortabil antiderapant.

CUMPĂRAȚI ACUM


Pieptene pentru animale de companie

Pieptene pentru animale de companie - Material - oțel inoxidabil, Aderentă confortabilă din cauciuc, Dinti rotunjiți pe ambele parți, Preț redus. Un produs universal pentru îngrijirea părului pentru orice animal de companie - potrivit atât pentru rase cu părul scurt, cât și pentru părul lung. Confortabil de ținut în mână pentru o lungă perioadă de timp. Dintii rotunjiți din otel inoxidabil vor indeparta efectiv parul fara a afecta pielea. Cu un astfel de furminator, animalul nu va simți disconfort și chiar va simți un ușor efect de masaj.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020