Cele mai bune aparate pentru manichiură-pedichiură pe Aliexpress

Astăzi, serviciile de manichiură se solicită mai mult ca niciodată. La această procedură se adresează orice femee, domnișoară. Însă să procuri un aparat de unghii calitativ și nu scump, ia timp, dar mai jos sunt descrise și alese cele mai bune aparate pentru manichiură-pedichiură pe Aliexpress.

În primul rând, toate fetele vor să fie frumoase. În al doilea rând, cu ajutorul lor puteți obține manichiura perfectă. În al treilea rând, este dificil să lucrezi diferit cu lacuri de gel și acril. Dacă nu doriți să plătiți excesiv pentru pentru un aparat de manichiură, dar aveți nevoie de un produs de calitate, vă oferim cele mai bune aparate pentru manichiură cu Aliexpress. Industria distinge între mai multe tipuri de freze pentru unghii: Foarte specializat. Proiectat numai pentru mâini; Combinat. La fel de bun pentru manichiura și pedichiura hardware; Universal. Domeniul de activitate se extinde la lucrul cu unghii naturale și artificiale (acrilic, gel), cuticule, piele aspră. În funcție de scopul aparatului poate fi împărțit în gospodărie (individual) și profesional. Acestea din urmă se disting printr-un număr crescut de rotații (până la 40.000 rpm), un sistem diferit de înlocuire a frezelor și o resursă mare de lucru.


Aparat pentru unghii Jewhiteny XY052

Aparat pentru unghii Jewhiteny XY052 - Clemă de colec durată pentru duze, Calitate ridicată și componente, Freza și pedala sunt conectate separat., Trusa nu include o cutie. Iată un apareat compact pentru prelucrarea unghiilor, cuticulelor și pielii dure. Instrumentul este conceput pentru manichiura și pedichiura la îndemână acasă, așa cum este evidențiat de puteri reduse (până la 20 de wați), greutate redusă la construcție și durată medie de perie de până la 400 de ore. Numărul maxim de revoluții în acest caz este de 35.000 de revoluții. O pedală mică este prevăzută pentru controlul frezei. Dremel este introdus într-o canelură specială la bază pentru o depozitare mai confortabilă. În plus, pachetul include un set de freze cu diamant și un suport pentru freza.

CUMPĂRAȚI ACUM


Aparat pentru unghii EWT STRONG 210

Aparat pentru unghii EWT STRONG 210 - Putere mare și turație de 40.000 rpm, Cel mai practic și simplu design, Conducerea pedalei, Un cadou cu freză din ceramică. Poate cel mai faimos model de pe piață pentru mărfuri pentru unghii. Un aparat puternic de manichiură hardware este capabilă să ofere o cantitate de 40.000 rot / min la puterea maximă datorită unui motor de 65 W. Acest lucru este suficient pentru manichiura cu pedichiura, pentru bijuterii și pentru lucrări de restaurare. Cu alte cuvinte, un asistent universal. Aparat pentru unghii EWT STRONG 210, cu clema de prindere este echipata cu un sistem de racire care iti permite sa lucrezi cateva ore la rand. Durata de viață a periei depășește 600 de ore. Există moduri inversă și de comutare între manichiură și pedichiură. Dar caracteristica principală a frezei este zgomotul său.

CUMPĂRAȚI ACUM


Aparat pentru unghii Hailicare

Aparat pentru unghii Hailicare - Carcasă antiderapant integrală din metal, Setul include 5 mori de bază + duză pentru capace, Consumul energetic economic, Reglarea convenabilă a virajelor. Deschide dispozitivele de top pentru manichiură prin recenzii pe dispozitive de la Hailicare. Freza manuală de frezare compactă funcționează în intervalul 500 - 26000 rpm, are o carcasă compactă și un controler de viteză integrat, care este amplasat pe sursa de alimentare. Setul include 5 freze cu diamant de mai multe tipuri, inclusiv un adaptor pentru duze de șmirghel pentru pedichiură și îndepărtarea pielii aspre. Motorul electric consumă doar 15 W la intrare, oferind până la 12 V 0,8A la ieșire. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru o manichiură de acasă, care va economisi timp la o vizită la saloanele de înfrumusețare.

CUMPĂRAȚI ACUM


Aparat pentru unghii AIEIL

Aparat pentru unghii AIEIL - Design complet sigur și hipoalergenic, Sistem de răcire cu motor încorporat, Funcționare liniștită, fără vibrații, Perii de rotor de rezervă și kit de tăiere de bază inclus. Și acesta este un dispozitiv profesionist fabricat din metal hipoalergenic medical. Aparatul este certificat pentru munca în saloanele de înfrumusețare, ceea ce îl face un asistent ideal pentru maeștrii de unghii începători. Aparatul pentru unghii AIEIL se bazează pe o unitate de control, la care este conectată o freză cu clemă cu colț pentru duze interschimbabile. Acest tip de montare vă permite să lucrați confortabil chiar și la 35.000 rpm (max). Sunt prevăzute mai multe butoane și reglaje: comutarea între manichiură și pedichiura, alegerea direcției de rotație a frezei și un glisant responsabil pentru viteza de rotație. Pentru comoditate, există un afișaj digital care arată acest lucru în raport de 1000: 1. Tip acționare - pedală.

CUMPĂRAȚI ACUM


Aparat pentru unghii KADS E00005

Aparat pentru unghii KADS E00005 - Motor electric liniștit, fără vibrații, Prelucrarea unghiilor de înaltă calitate, Nu se încălzește în timpul lucrului. Aparatul pentru unghii, manichiură hardware cu o marjă de siguranță și putere pentru uz semiprofesional. Scop universal: pentru manichiură, pedichiură și lucru cu unghii false. Folosind dispozitivul, vă puteți angaja în gravură, șlefuire, lustruire și chiar ascuțire. De asemenea, potrivit pentru bijutieri și sculpturi ondulate. Motorul electric se învârte de la 0 la 30.000 rpm cu ajutorul unui regulator mecanic de pe unitatea de control centrală. Pe ea se află tastele de alimentare și invers. Freza este conectată printr-un conector standard.

CUMPĂRAȚI ACUM


Aparat pentru unghii Jewhiteny 508

Aparat pentru unghii Jewhiteny 508 - Ecran care arată viteza de frezare, Pedală mecanică confortabilă, Set de tăieturi diamante, Livrare rapidă. Un alt model profesional de pe listă. Aparatul arată voluminoasă, dar numai la prima vedere. Toate comenzile sunt gândite până la cele mai mici detalii: control de viteză, afișaj digital, pedală mecanică și chiar un suport pentru burghie. Freza este conectată printr-un conector standard, comutatorul de comutare invers este mecanic, ceea ce elimină falsele pozitive. Pe partea din spate a bazei se află un buton de pornire, un comutator pentru manichiură și pedichiură, precum și o ieșire pentru pedală. Freza este echipată cu o clemă cu colț pentru duze, un sistem de suflare a rotorului și un mâner cauciucat pentru o prindere confortabilă. Cu o putere de 32 W, este capabil să furnizeze până la 35.000 de rotații.

CUMPĂRAȚI ACUM


Aparat pentru unghii Nail 110116

Aparat pentru unghii Nail 110116 - Motor aproape silențios de 15 W, Comenzi mecanice complete, Pedală comodă cu funcție de oprire a rotorului de urgență, Fără afișare. Următoarea linie este un aparat pentru unghii Nail 110116 semi-profesională compactă și puternică, cu acționare pedală, comenzi mecanice și o viteză a rotorului de până la 35.000 rpm. Design clasic, conexiune standard pentru freza prin conector cu 5 pini. Rotirile sunt reglate de glisor. Există un mod invers pentru stăpânii stângaci. Există un comutator de comutare integrat care vă permite să comutați de la mână la picior. Partea de lucru cu un motor electric este echipată cu un sistem de răcire și o clemă cu o fixare fiabilă a frezelor, a tăietoarelor și a matrițelor. Kit-ul oferă, de asemenea, un set de tăieturi de diamant și capace pentru îndepărtarea pielii aspre.

CUMPĂRAȚI ACUM


Aparat pentru unghii Ablinsite N20855

Aparat pentru unghii Ablinsite N20855 - Controler de viteză integrat în carcasă, Clip de încredere pentru duze cu butonul de blocare, Resurse de lucru ridicate, Carcasă din plastic. Dacă trebuie să corectați de urgență o manichiură într-o călătorie de afaceri sau într-o călătorie și nu există nici timp, nici dorință de a merge la un salon de înfrumusețare (lipsa de bani, lipsa de cunoștințe a limbii, bunăstare lipsită de importanță) - folosiți Aparat pentru unghii Ablinsite N20855 portabil. Acest copil este realizat sub forma unui pix cu bilă și este capabil să ofere un moment de 20.000 revoluții / minut. Aparatul nu emite vibrații și nu „lovește” placa de unghii în timpul funcționării. Clema cu colet, cea mai fiabilă și mai durabilă. Pentru conectarea la rețea, se utilizează o unitate completă de alimentare, care funcționează în rețele de 110-240 V. Modele cu mufe chinezești și europene sunt disponibile.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020