Top 7 Ceasuri de pe Aliexpress la un preț redus

Accesorii stilate si la moda. M-am gîndit să îți arăt o parte din ceasurile ce le-am cumpărat de pe Aliexpress. Nu am făcut un top și nici o ordine anume. Ceasurile de mai jos sunt în ordine aleatorie, și totuși cred că ceea ce le leagă este prețul ieftin.

 

Ceas de femei, metalic în 4 variante

Lvpai – brățară ceas pentru femei. Este un model nou pe piață, foarte draguț și fin. Se combină cu orice tip de imbrăcăminte. Poți să vezi poze reale dacă dai click pe link-ul de sub poză, sau chiar pe poză. Comenzi are foarte multe, la fel și recenzii.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas  dame cu bratara metalica – 5 variante

Ceasul acesta l-am comandat pe variantă cu cadran negru și brațară neagră. Îmi place foarte mult. Nu se oxidează, nu își schimbă culoarea și merge perfect la secundă. Plus are 5 culori, perfect pentru ale combina cu hainele din garderopa ta. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas de femei metalic – gold, silver și rose

Am comandat exact varianta din poză și pot să spun că arată la fel de bine și în realitate poate și puțin mai bine. Se simte clar că e din metal fiind chiar puțin greu. Mai este și varianta gold și silver, dar mie acesta mi se pare cel mai frumos. Depinde de gusturi, intră pe link-ul de sub poză să vezi și celelalte variante! 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas unisex în 3 variante disponibile

În oricare din variantele cele trei, pot să spun că arată foarte bine la cît e de ieftin. Design-ul ce imită ceasurile mecanice pare să fie plăcut de multă lume. Am comandat mie personal, în variantele cu curea maro și negru. Vezi pozele mai jos. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas dame 9 variante

Ceas pentu femei, le găsești în 9 variante. Design-ul imită univesul, lucitor care la lumină va sclipi. În pas cu moda, cele mai vindute modele Star Sky Dial, 2018. Vezi varietatea modelelor mai jos. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas dame 3D

Ceas 3D cuarț pentru doamne, care îl găsești în cîteva variante. La prețul pe care îl are, poți procura îndată cîteva culori. Este practic, elegant, îl poți purta atît la serviciu cit și la o petrecere deci este ceia ce ai căutat. Nu ma e cazul să schimbi accesoriile, el se combină bine cu orice tip de haine. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Ceas-Brățară

Vrei să fii stilată si în pas cu moda?! Atunci acest ceas-brățară este pentru tine. Este un accesoriu foarte cool, ce are două funcții: mereu ești la curent cît ar fi ceasul si arăți elegant în orice ai fi imbrăcată. Profită acum de super prețul avantajos. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 

 © Cumpăraţi.ro 2020