Cadouri pentru cuplu de la AliExpress

Fie că este Ziua Îndrăgostiților, aniversare, dată importantă pentru voi, ziua nunții sau ziua cînd vați cunoscut, În aceaste zile persoanele îndrăgostite își exprimă sentimentele prin dăruirea unei felicitări și a unui cadou!

Ce poți cumpăra ca cadou pentru persoana iubită de pe Aliexpress? Idei de cadouri de la Aliexpress de Ziua Îndrăgostiților sau alte evenimente pentru băieți/domnișoare, bărbați/dame. Dacă ați decis să vă încântați persoana de suflet și nu știți ce cadou să alegeți, unde să îl cumpărați, atunci uitați-vă la Aliexpress, aici găsiți o gamă largă de cadouri. Iar mai jos sunt cîteva postări din care ați putea alege cadoul preferat pentru tine și persoana iubită.


Hoodies pentru el și ea, King & Queen

Hoodies pentru el și ea, King & Queen, sau o altă variantă cu „regele” și „regina”, doar mai calde și cu coroane. Hoodies sunt confecționate din lână densă, nu ar trebui să subție în timpul spălării sau rulării. O opțiune excelentă pentru haine de casă pentru doi. O ideie de menținut cald în serile reci de iarnă, pentru cuplu. Sunt disponibile mai multe culori, material - bumbac. Un cadou pentru cuplu mega super, fie dată importantă pentru voi, ziua îndragostiților. Aliexpress le oferă la un preț avantajos și livrarea gratuită.

CUMPĂRAȚI ACUM


Pandantiv în formă de inimă, cu cheie

Acesta este un suvenir pentru doi: unul lasă o inimă pentru sine, al doilea ia cheia pentru el. Nu este o centură de castitate, desigur, dar totuși un fel de simbolism. Un astfel de pandantiv poate fi folosit ca breloc - și atunci inima iubitului tău (bine, sau cheia pentru el) va fi întotdeauna alături de tine. Pandantivul este realizat din aliaj de zinc, se recomandă evitarea umezelii. Un cadou perfect pentru persoana dragă, fie zi de naștere, dată importantă pentru voi, ziua îndragostiților, ziua nunții.

CUMPĂRAȚI ACUM


Set Tricouri Cuplu Mr & Mrs

Nimic nu întărește cuplu ca haina „uniformă”. Dar serios, hainele cu aceleași imprimeuri nu înseamnă deloc că ești obligat să apari în public în același timp. Trebuie doar să ai aceleași pulovere sau tricouri, cu persoana ta dragă, e ceva de suflet. Multe culori sunt disponibile. Material - bumbac cu adaos de elastan. Vânzătorul are tabele cu dimensiuni, ceea ce vă permite să alegeți tricouri pentru orice formă. Îngrijirea tricourilor cu imprimeu este obișnuită: spălarea la o temperatură nu mai mare de 30 de grade. Set Tricou Cuplu Mr & Mrs pentru tine și iubita(ul), cadoul perfect fie zi de naștere, aniversare, ziua îndragostiților, ziua nunții.

CUMPĂRAȚI ACUM


Brățări pereche/cuplu

Brățări amuzante, mai ales pentru tineretul romantic. Sunt comode, pe placul la perechile îndrăgostite. Dacă comandați brățările puțin în avans, puteți reuși să faceți gravuri emoționante la interior, despre care doar voi doi veți ști. Bijuteria este - zirconiu cubic, din metal - oțel inoxidabil. Grăbeștete să obții gravură, Aliexpress te răsfață. Livrare gratuită.

CUMPĂRAȚI ACUM


Fitness Tracker Xiomi Mi Band 2

Xiomi Mi Band 2, va fi un pedometru, un ceas deșteptător inteligent, un medic (măsoară pulsul și presiunea), dă o notificare despre un apel sau SMS, vă reamintește că stai mult și este timpul să te încălzești, să verifici câtă apă bei, să calculezi calorii și să-ți spui cum să-ți reglezi dieta. Este un cadou perfect atît pentru bărbați cît și domnișoare, pentru orice sărbătoare aniversare, dată importantă pentru voi, ziua îndragostiților, ziua nunții, ziua cînd vați cunoscut. Aliexpress îl oferă la un preț redus si livrare gratuită.

CUMPĂRAȚI ACUM


$14,59 (62 RON)
$10,99 (47 RON)
$19,39 (82 RON)
$9,99 (42 RON)
$19,39 (82 RON)
$9,99 (42 RON)
$29,09 (123 RON)
$14,99 (63 RON)


© Cumpăraţi.ro 2020