Black Friday 2019. Cele mai bune oferte de Vinerea Neagră

Vinerea Neagră este din ce în ce mai aproape. Prețuri mici și transport gratuit. Ce ar putea fi mai bun pentru adevărații cunoscători ai gadgeturilor moderne? Grăbește-te.

Ce este vinerea neagra? Aceasta zi poate fi numită și ziua reducerilor, deoarece magazinele aplică mari reduceri de preț pentru atragerea clienților. Procentele de reduceri sunt uzual între 10% și 50%, dar pot ajunge în anumite cazuri și la 90%. Multă lume așteaptă ziua de vinerea neagră pentru a putea cumpăra electronice, electrocasnice, laptopuri, telefoane,încălțăminte, haine și multe altele, deoarece în ziua de vinerea neagră sunt aplicate reduceri substanțiale.
În 2019 vinerea neagra este pe data de 29 noiembrie și poate dura o săptămână întreagă. În aceste zile, reducerile la majoritatea produselor de la Aliexpress, BangGood, GearBest vor ajunge la 80%. Deaceia, am colectat pentru dvs., cele mai bune gadgeturi pe care le puteți cumpăra la Black Friday/Vinera Neagră la un preț redus.


Căşti vacuum bugetare QS1 T1C de la brăndul QCY

Căşti vacuum bugetare QS1 T1C de la brăndul QCY

Modelul are un design discret, elegant în negru, astfel încât nu arată ca un obiect ieftin din China.

Căștile acceptă Bluetooth 5.0, funcționează în domeniul de frecvență de 20–20.000 Hz, are o sensibilitate fonică de 108 ± 3 dB, un microfon încorporat, o carcasă pentru încărcare wireless, reducerea zgomotului și poate funcționa la o distanță de până la 10 metri. 75% reducere în Black Friday!

CUMPĂRAȚI Căşti vacuum bugetare QS1 T1C de la brăndul QCY in magazinul Aliexpress!

CUMPĂRAȚI ACUM

Xiaomi Mi Power Bank 2s 10000 mAh

Xiaomi Mi Power Bank 2s 10000 mAh

Este, cel mai popular model de baterie externă pe care îl poți întâlni. Power Bank are o ieșire USB cu o tensiune standard disponibilă de 5 V și un curent de 2,4 A. Bateria în sine poate fi încărcată prin intermediul intrării USB Type-A cu aceiași indicatori. Capacitatea bateriei externe este de 10 mii mAh, ceea ce va oferi un acumulator extern compact și eficient.

Și dacă în termeni simpli, atunci vă puteți încărca iPhone-ul de cel puțin 4-5 ori, de la poverbankul încărcat anterior o dată. Una dintre cele mai bune baterii externe din întreaga lume. Și la un preț atât de ridicol. Păcat ca Vinerea Neagră este doar o dată pe an.

CUMPĂRAȚI ACUM


Xiaomi mi Band 4 Smart


Noua generație a celei mai obișnuite brățări de fitness de la Xiaomi, care oferă funcționalitate și calitate bună pentru bani rezonabili. Spre deosebire de versiunea precedentă, Mi Band 4 are un ecran color - ecranul tactil AMOLED cu o rezoluție de 240 × 120 pixeli și o diagonală de 0,95 inci a devenit cu 39,9% mai mult.


Videoregistrator auto E-Ace Triple

Una dintre cele mai avansate înregistratoare din punct de vedere al caracteristicilor oferă trei camere simultan: pentru a fotografia drumul, interiorul mașinii (salonu) și o cameră retrovizoare pentru senzori de parcare. Camera video auto, oferă un unghi de vizualizare de 170 de grade și înregistrează videoclipuri cu o rezoluție de 1920 × 1080 pixeli. Și cu ajutorul unui ecran IPS tactil de patru inci va fi mai ușor să gestionați registratorul. Modelul este echipat cu fotografiere în modul parcare, suprascriere automată a fișierelor și senzori de mișcare de înregistrare de urgență. 70% reducere în Black Friday!

CUMPĂRAȚI ACUM


Boxă portabilă metalică Bluetooth

Acest difuzor portabil Bluetooth metalic este protejat IPX5 împotriva umidității, are un microfon încorporat și oferă sunet cu două canale în intervalul 60 Hz - 50 KHz cu o putere maximă de până la 30 de wați. Puteți reda muzica prin mufa standard de 3,5 mm audio și un port pentru card de memorie flash Micro SD. Pentru a încărca bateria, aici este utilizată intrarea USB Type-A. Modelul este disponibil în diferite modele și culori. Reducere de 55% la Black Friday!

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020