Aparate electrocasnice de la Aliexpress

Aparate electrocasnice de la Aliexpress, pentru casa ta. Aparatele electrocasnice sunt aparate care funcționează cu energie electrică și se folosesc pentru ușurarea muncilor casnice în gospodărie proprie. De la Aliexpress poți procura Electrocasnice pentru confort în casa ta, iar acum și cu livrare gratuită. În acest post vă prezin doar o parte din ele, care după părerea mea sunt foarte folositoare și ajută la ușurarea lucrului dvs. Aici găsiți: Mașină de cafea - astăzi practic toți intîlnesc dimineține cuo ceașcă de cafea, Storcător de Fructe și Legume - sucuri naturale pentru tine și familia ta, Multi Baker - dimineține sunt mai ușoare cu el, un mic dejun perfect și rapid, Blender - cu el orice prajitura, tortă se gătește mai rapid, Producători de înghețată - fie că ai oaspeți sau vrei să alinți copii cu ceva gustos și sănătos acest aparat te ajută, faci înghețată chiar la tine acasă. Alege cei mai bun pentru tine și familie. Aliexpress îți oferă toate produsele necesare la un preț mic.

 

 

 

Mașină de cafea

Mașina de cafea pentru cafea capsulară. Volumul rezervorului - 0,7 litri. Stăndul pentru cupe poate fi ridicat mai sus sau mai jos. Debitul prin încălzitor asigură o disponibilitate rapidă. Dimensiunea porțiunii este reglabilă.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Blender

Blender cu cuțite din oțel inoxidabil. Puterea motorului - 500 wați. Vine cu un tocător și un bici. Blender electric cu 2 trepte de bucătărie, Mixer electric multifuncțional - Agitator alb.  Livrare gratuită, de la Aliexpress.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Multi Baker

Un dispozitiv universal multifuncțional va înlocui mai multe dispozitive simultan: un fier de waffle, o omleta, un grătar, un producător de sandwich-uri, o keksnitsa. Cu acesta, puteți găti și gogoși. 750 W 220-240 V. Livrare gratuită.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Storcător de Fructe și Legume

DSP Automatic Electric Citrus.  Storcător de portocale și de lămâie, storcător de fructe. Conține Presă de găuri, Presă Spreader, Presă personalizată, Extractor. Livrare gratuită.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Producători de înghețată

JamieLin 1.5L mașină electrică de înghețată. DIY instrumente de bucătărie fructe, cu o putere de  220-240V pentru fabricarea înghețatei de bricolaj.  Mașină de gheață casnică de la Aliexpress, livrare gratuită.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 
© Cumpăraţi.ro 2020