Accesorii pentru telefoane mobile de la GearBest

În categoria Accesorii, veți găsi întotdeauna cele mai actuale anunțuri. Aici găsești tot necesarul pentru telefoane mobile, planșetă. Cablu, huse, căști, bliț și alte produse necesare le găsești aici. Iar cel mai important că le găsești pe toate la un preț foarte mic, redus. GearBest îți oferă mărfuri bune la super reduceri.

Bliț (lumină) 

Bliț extern pentru o autoevaluare mai bună. Un avantaj important este acela că iluminează subiecți aflați la depărtare. Este foarte comod cînd vrei să faci o poză de calitate. 

  CUMPĂR ACUM

 

Încărcător Xiaomi Mi Band 2

În cazul în care originalul este pierdut. Pentru brățările de fitness din a treia generație, de asemenea. Este la îndămînă mereu, și la un preț mic. 

CUMPĂR ACUM

 

Trepied

Trepied compact pentru telefonul smartphone sau camera de acțiune.  Mini trepied flexibil pentru smartphone, camere video, camere sport. La un super preț de la GearBest.

CUMPĂR ACUM

 

Suport pentru smartphone

Suport detașabil pentru un smartphone sau tabletă cu unghi reglabil. Comod în călătorii sau și acasă cind nu îți e comod să privești ceva sau să citești. El îți vine în ajutor.

  CUMPĂR ACUM

 

Husă pentru căști

Carcasă pentru căști, cabluri și toate lucrurile mici. Cu el nu vei mai avea dezordine, este încăpător, ocupă un loc mic dar în schimb în el ții mai multe lucruri. 

CUMPĂR ACUM