Accesorii pentru Laptopuri, Tablete, Calculatoare de la Aliexpress

În acest post vorbim despre Accesorii pentru Laptopuri, Tablete, Calculatoare de la Aliexpress. Aici găsiți descrierea lor și îndată le puteți și accesa. Sunt la un preț disponibil și cu o calitate înaltă a produsului. Deasemenea găsiți echipamente și accesorii pentru calculatoare, accesorii de stocare internă și externă, Aici ai tot necesarul pentru laptopul tău căști,cablu HDMI, cablu conectare la rețea, carduri de memorie, căști cu microfon, căști pentru jocuri, difuzoare portabile, căști fără fir, difuzor portabil Bluetooth, boxă. Ai o gamă largă la prețuri mici de la Aliexpress. Cele mai bune produse/mărfuri pentru calculatorul tău de la Ali.Difuzor portabil Bluetooth

Difuzorul wireless se conectează prin Bluetooth și USB, există o intrare pentru un cablu de 3,5 mm. Acoperirea specială protejează împotriva apei și a prafului. Capacitatea bateriei încorporate este de 2.200 mAh. Sunet deosebit datorită difuzoarelor cu două canale.

CUMPĂR ACUM

 

Căști fără fir

Căști fără fir confortabile, cu microfon încorporat pentru sport și mers pe jos. La un preț foarte super de la Aliexpress. Este bine venit și ca cadou, care va fi apreciat. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Difuzoare portabile

Difuzoarele portabile pentru telefonul mobil vor face viața mai strălucitoare și mai puternică. Există o baterie de litiu cu o capacitate de 320 mAh. Conectare prin mufă standard de 3,5 mm.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Căști cu microfon

Căști cu bandă moale pentru cap, căști confortabile și microfon încorporat. Diametrul radiatorului - 32 mm. Salar KX101 căști cu fir de 3,5 mm, Căști stereo pentru jocuri de calculator.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Cablu HDMI


Cablu HDMI, Cablu 4K HDMI 2.0 3D 60FPS pentru televizor, Splitter Ecran LCD, pentru laptop, calculator. Display PS3 Proiector Cablu PC. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Carduri de memorie SAMSUNG EVO

Carduri de memorie MALL SAMSUNG EVO + 256 GB, 128 GB, 64 GB, 32 GB, 16 GB EVO Plus SDHC SDXC Micro SD clasa EVO + EVO Clasa 10 C10. Viteza maximă de 80 m / card de memorie micro SD s la memoria telefonului micro SD card. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 


Cablu de rețea

Ugreen Cat8 Ethernet, RJ 45 Cablu UTP. Cablu de rețea LAN Cat 7 Cablu RJ45, Cablu de patch 10 m / 20 m / 30 m pentru router internet notebook cablu. Disponibil la un pret mic.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 

 © Cumpăraţi.ro 2020