Accesorii pentru Bucătărie de la Banggood

Pe Banggood găsiți o gamă ultra-variată de produse direct din China la prețuri fără egal. Transport gratuit în România. Majoritatea produselor sunt livrate din depozitele EU. Aici găsiți accesorii pentru bucătărie foarte utile zi de zi.

Sunt de calitate bună, la preț accesibil și livrare rapidă. Cît na-i procura pentru bucătărie și casă mereu va fi puțin. Deci găsiți produse, ca Răzătoare cu container produsul tău nu mai ajunge pe toată suprafața bucătăriei si este tot în conteiner comod și curat. Set de cuțite - calitate bună, taie foarte bine. Răzuitor de silicon - foarte util atunci când trebuie să speli vasele, iar ele nu se zgîrie. Tăietor Pentru felierea tortei. Pâlnie din silicon este unul din accesoriu necesar. Se strînge și îți ia puțin loc, ușor se clătește. Indicator gradat pentru gătit ouă foarte comod și sunt mereu pregătite cum dorești. Banggood îți oferă cei mai bun. Tot aici găsești și alte produse/mărfuri pentru casă, baie, sport și altele.


Set de cuțite

KCASA KF-2 5 bucăți cuțite cu lamă neagră, set de cuțite ceramice multifuncțional ergonomic. O lamă de curățat. Set perfect pentru bucătăria ta. Set de cuțite din ceramică, la un preț accesibil de la Banggood.

CUMPĂRAȚI ACUM


Răzătoare cu container

KCASA KC-MFP3 Răzătoare cu container. Are Cuțit cu mandolă, cuțit reglabil, și 4 cutii inter-schimbabile. Este foarte comodă, ușor manevrabilă și foarte simplu de clătit. Un accesoriu util în bucătăria ta.

CUMPĂRAȚI ACUM


Răzuitor de silicon

Răzuitor de curățare din silicon. Perie cu spatule din perii de curățare Pan. Răzuitor sau cum îi mai zicem perie de curățat vasele. Uneltă de bucătărie, care te ajută să îndepărtezi murdăria și nu a zgiria vasele. Comod și ieftin cu Banggood.

CUMPĂRAȚI ACUM


Tăietor pentru felierea biscuitului/tortă

DIY tăietor de pâine, de tort. 5 straturi de tăiere, felie fixă și comodă. Cu acest fixator de tăiat nu mai dai greș, iar torta ta va fi mereu tăiată egal și va arăta bine și gustos. Tăietor Pentru felierea biscuitului de la Banggood, la preț avantajos.

CUMPĂRAȚI ACUM


Pâlnie din silicon

Set de filtru de bucătărie, pentru ulei lichid cu umplutură din silicon, mini pâlnie din silicon. Vas de udare din silicon, pentru bucătărie. Setul conține mai multe culori.

CUMPĂRAȚI ACUM


Indicator gradat pentru gătit ouă

KCASA KC-008 1buc. Ideal cronometru pentru a afla cînd se schimbă culoarea la ouăle prăjite, fierte. Indicator gradat pentru gătit ouă, comod și accesibil.

CUMPĂRAȚI ACUM© Cumpăraţi.ro 2020