Accesorii pentru Aparat Foto de la Aliexpress

Articolul de astăzi include produse și accesorii de la Aliexpress pentru aparate foto. Cele mai necesare accesorii și utile pentru dvs. Pentru iubitorii de foto si video aici am postat 6 mărfuri necesare la prima vedere. La Aliexpress puteți găsi orice var interesa și de calitate bună.

 

Professional DSLR pentru Curățarea

Professional DSLR Curățarea obiectivului, camerei. Setul include Pear catalin maldes F2-1-este necesar pentru a sufla fluxul de particule de aer mici, el este echipat cu un vârf moale, care reduce riscul de deteriorare mecanică a suprafeţelor curăţate în caz de atingeri accidentale. Șervețele, creion-pensulă, 2 pensule de diferite dimensiuni ele ne ajută să menținem totul curat. Primești poze și video fără praf și diverse pete. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Clapeta de eliberare rapidă

SETTO 323, Clapeta de eliberare rapidă, adaptor pentru cameră, tripod manfrotto 200PL-14 compact. Este foarte ușor de manevrat.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Accesorii pentru cameră

Accesorii pentru cameră de la Aliexpress Canon, Nikon, SONY,  GoPro SJCAM. 1/4 Hot shoe, adaptor pentru fotoaparat. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Cană obiectiv foto 400ml

Cana obiectiv foto este o idee de cadou pentru bărbați dar și pentru femei avînd un design elegant și inspirat de la Aliexpress. Este un camuflaj perfect al Obiectivului Canon EF-24-105 mm avînd detalii foarte realiste din cauciuc și poți chiar sa-l încurci.Contine si suport pentru biscuiti! Este produsel perfect de la Aliexpress, pentru amatoriii de foto.

  CUMPĂRAȚI ACUM

 

Geantă pentru Aparat Foto/Accesorii

Geantă compact pentru setul de aparat foto. Geantă cu curea pentru Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Samsung. Opțiuni de transportare – fixare la curea, mâner, curea de umar. 

CUMPĂRAȚI ACUM

 

Curea Pentru Aparat Foto

Aceasta curea se monteaza pe aparatul dvs și vă ajută să-l transportați pe după gât. De asemenea, această curea este foarte bună atunci când călătoriți, pentru că este indicat să țineți camera cât mai aproape și să fie cât mai vizibilă. Avem pentru dvs curea pentru Canon, Sony, Nikon.

CUMPĂRAȚI ACUM

 

 

 © Cumpăraţi.ro 2020